Πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Dawn Ray'd

Δείτε το video clip του ολοκαίνουριου "Ancient Light"

12/01/2023 @ 13:35

Οι Dawn Ray'd έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "Behold Sedition Plainsong".

Πρόκειται για το "Ancient Light", που συνεχίζει το πιο folk ύφος που εξερεύνησαν και στο πρόσφατο "Wild Fire" EP τους, και του οποίου το video clip μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το single, αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου "To Know The Light" για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στον εξής σύνδεσμο, με το tracklist της κυκλοφορίας να παρατίθεται παρακάτω.

Το red anarchist black metal σχήμα, που σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρει ως επιρροές του μεταξύ άλλων τους Chumbawumba, Godspeed You! Black Emperor, Propagandhi, Lankum, και Crass ανέφερε πως το κομμάτι αποτελεί την πρώτη σύνθεση μέσα από το τρίτο τους άλμπουμ, και δείχνει μια νέα κατεύθυνση, όπου το χαρακτηριστικό πολιτικοποιημένο τους ύφος συναντά μια πιο προσωπική οπτική.

Υπενθυμίζεται πως εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Rocking από την εμφάνισή τους στο Roadburn Festival 2022.

Επιπρόσθετα, εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το συγκρότημα στον Αποστόλη Ζαμπάρα με αφορμή το "Behold Sedition Plainsong".

1. The Battle of Sudden Flame
2. Ancient Light
3. Inferno
4. Requital
5. Sepulchre (Don't Vote)
6. Cruel Optimism
7. In the Shadow of the Past
8. Freedom in Retrograde
9. Wild Fire
10. Go As Free Companions

  • SHARE
  • TWEET