Michael Stipe, Tony Visconti και πολλοί άλλοι σε tribute video για τον David Bowie

Εμφανίζονται και οι Cyndi Lauper, Laurie Anderson, Ann Wilson, Cat Power, Esperanza Spalding, Debbie Harry, John Darnielle, Eugene Hutz, Robyn Hitchcock

13/07/2016 @ 13:15

Ο πρώην τραγουδιστής των REM, Michael Stipe, ο παραγωγός Tony Visconti, ο frontman των The Flaming Lips, Wayne Coyne και ο τραγουδιστής των Jane's Addiction, Perry Farrell συμμετέχουν στην ταινία μικρού μήκους "David Bowie Was The Gateway Drug For Your Favorite Rockstar".

Κινηματογραφημένο, τον Απριλιο, στα παρασκήνια του "The Music Of David Bowie Show" στη Νέα Υόρκη, το video παρουσιάζει, επίσης, τη Cyndi Lauper, τη Laurie Anderson, την Ann Wilson, την Cat Power, την Esperanza Spalding, την Debbie Harry, τον John Darnielle, τον Rickie Lee Jones, τον Eugene Hutz, τον Bilal και τον Robyn Hitchcock.

Ο παραγωγός και επί σειρά ετών συνεργάτης του Bowie, Tony Visconti αναφέρει: «Την πρώτη φορά που τον συνάντησα ως Ziggy δεν τον αναγνώρισα. Χρειάστηκε να μιλήσει για να τον αναγνωρίσω από τη φωνή του».

Και συνεχίζει: «Ο David δεν περιόριζε ποτέ τον εαυτό του. Υπάρχει ο πραγματικός μας εαυτός αλλά και «διάφοροι άλλοι» που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να τους δώσουμε έκφραση. Ο Bowie έδειξε στον κόσμο τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

Ο David Bowie πέθανε τον Ιανουάριο, μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του "Blackstar".

Δείτε εδώ το "David Bowie Was The Gateway Drug For Your Favorite Rockstar".

  • SHARE
  • TWEET