Ο Dave Grohl και η κόρη του διασκευάζουν το "Nausea" των Χ

Η δεκαπεντάχρονη Violent αναλαμβάνει τα φωνητικά στην δική τους εκδοχή του κλασικού punk κομματιού

26/04/2021 @ 13:07

Στα πλαίσια του επερχόμενου ντοκιμαντέρ ονόματι "What Drives Us" που ετοιμάζει ο Dave Grohl,  ηχογράφησε μια διασκευή στο κλασικό κομμάτι "Nausea" των X.

Στη συγκεκριμένη διασκευή, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, τα φωνητικά αναλαμβάνει η δεκαπεντάχρονη κόρη του Grohl, Violet.

Δίνοντας πληροφορίες για το υπόβαθρο της επιλογής και διασκευής του εν λόγω κομματιού, ο Grohl με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε:

«Δεν ήθελα απλώς να ηχογραφήσω ένα τραγούδι που να τιμά μόνο τους μουσικούς μου ήρωες, αλλά και την οικογένειά μου. Συνεπώς, τι καλύτερο από ένα τραγούδι των X; Δεν υπήρχε ιδανικότερη επιλογή για τα φωνητικά από την κόρη μου την Violet, απόγονο του ντράμερ της μπάντας, Johann Christian Breinbrech. Διάλεξα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια από το ντεμπούτο τους από το 1980, "Los Angeles", και το έστειλα στην κόρη μου, ελπίζοντας να δεχθεί.

Παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη, όταν έπιασε το μικρόφωνο τραγούδησε με τόση ορμή και αυτοπεποίθηση όση ένας επαγγελματίας και το ηχογράφησα όντας ένας περήφανος πατέρας».

Η συγκεκριμένη ηχογράφηση, είναι η πρώτη επίσημη στο όνομα της Violet, η οποία όμως στο παρελθόν έχει εμφανιστεί τόσο στους δύο τελευταίους δίσκους των Foo Fighters, όσο και επί σκηνής μαζί τους στην τελευταία τους περιοδεία.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες οι Foo Fighters επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ, "Medicine At Midnight" ενώ ο Grohl πρόσφατα αποκάλυψε και την άφιξη του πρώτου του βιβλίου.

  • SHARE
  • TWEET