Ολοκληρώθηκε το πρώτο βιβλίο του Dave Grohl

Το "The Storyteller" περιλαμβάνει γεγονότα από όλη την ζωή του αλλά και την μουσική του πορεία

06/04/2021 @ 17:27

Στις 5 Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο του frontman των Foo Fighters, Dave Grohl.

Ο διάσημος μουσικός συγκέντρωσε αρκετές εμπειρίες από όλη του την πορεία, κατά την διάρκεια της πανδημίας, όταν και βρήκε τον χρόνο να διοχετεύσει την δημιουργικότητα του στην συγγραφή. Η επόμενη του κίνηση ήταν να ενεργοποιήσει εκ νέου τον λογαριασμό του στο Instagram από όπου μοιραζόταν αρκετές ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες με τους οπαδούς του.

Η συνέχεια όλων αυτών είναι το "The Storyteller", το νέο βιβλίο του Dave Grohl, το οποίο είναι μια γιορτή της μουσικής αλλά και των στιγμών που τον έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα. Οι στιγμές αυτές περιλαμβάνουν και ιστορίες από τους Nirvana, τους Foo Fighters, τον David Bowie, Joan Jett, Iggy Pop, Paul McCartney αλλά και την εμφάνισή του με τον Tom Petty στο "Saturday Night Live", την συναυλία στον Λευκό Οίκο και τον swing χορό με τους AC/DC.

«Υπάρχει ένα κοινό νήμα που διατρέχει οτιδήποτε κάνω: η εξιστόρηση. Είτε σε κομμάτι, είτε σε ντοκιμαντέρ είτε σε σελίδα, πάντα ένιωθα την ανάγκη να μοιραστώ στιγμές από την ζωή μου. Αυτή η τάση είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που με ενθουσιάζει δημιουργικά αλλά και σαν άνθρωπο» είπε ο Dave Grohl.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω το "The Storyteller", μια συλλογή από αναμνήσεις μιας γεμάτης ζωής. Από τα πρώτα χρόνια μου μεγαλώνοντας στα προάστεια της Washington DC, μέχρι τα live στα 18 μου, και όλη τη μουσική που ακολούθησε, μπορώ πλέον να μοιραστώ τις περιπέτειες αυτές με τον κόσμο, όπως τα είδα και τα άκουσα πίσω από το μικρόφωνο. Δυναμώστε το!» σχολίασε ο Αμερικανός μουσικός για το επερχόμενο βιβλίο του. 

dave-grohl-the-storyteller

  • SHARE
  • TWEET