Δείτε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ του Dave Grohl

To "What Drives Us" επικεντρώνεται στη ζωή καλλιτεχνών μέσα σε vans κατά τις περιοδείες

13/04/2021 @ 11:39

Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer ενός μουσικού ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Dave Grohl.

Πρόκειται για το "What Drives Us", το οποίο εξερευνά τη ζωή καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια των περιοδειών και συγκεκριμένα μέσα στα vans που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Μπορείτε να δείτε το trailer του φιλμ εδώ, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 30 Απριλίου.

Στο "What Drives Us" περιλαμβάνονται συνεντεύξεις από μια σειρά καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Flea, Lars Ulrich, St. Vincent, Ringo Starr, The Edge, Ian MacKaye, Steven Tyler, Mike Watt, Jennifer Finch (L7), Tony Kanal (No Doubt), Charlie Gabriel (Preservation Hall Jazz Band), Brian Johnson (AC/DC), Dave Lombardo (Slayer), Slash & Duff McKagan (Guns N'Roses).

Ο Grohl, που πρόσφατα αποκάλυψε και την άφιξη του πρώτου του βιβλίου, σχολίασε:

«Αυτή η ταινία είναι ένα δικό μου γράμμα αγάπης προς κάθε μουσικό που κάποτε όρμησε μέσα σε ένα παλιό βαν με τους φίλους του και τα άφησε όλα πίσω, έχοντας ως απλή ανταμοιβή το να παίξει μουσική. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απόπειρα να ρίξουμε φως στις παραμέτρους της DIY προσέγγισης του να φορτώσεις όλους τους φίλους και τα μουσικά σου όργανα πίσω και να ξεκινήσεις να οδηγάς, κατέληξε σε μια εξερεύνηση του γιατί; Τι είναι αυτό που μας δίνει κίνητρο και μας καθοδηγεί;»

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες οι Foo Fighters επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ, "Medicine At Midnight".

Δείτε επίσης:

O Dave Grohl συναντά τον Brian Johnson σε νέο ντοκιμαντέρ

  • SHARE
  • TWEET