Κατέρρευσε επί σκηνής ο Carlos Santana

Ο θρυλικός κιθαρίστας έγνεψε προς τον κόσμο κατά την αποχώρησή του

06/07/2022 @ 11:51

Ο Carlos Santana κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας του χθες, 5 Ιουλίου στο Pine Knob Music Theatre, στο Clarkson του Michigan.

Ο θρυλικός κιθαρίστας, καταπονήθηκε από τη θερμοκρασία που επικρατούσε στο χώρο, και έπειτα από 40 λεπτά από την έναρξη της συναυλίας σταμάτησε και έπεσε φαινομενικά λιπόθυμος.

Το ιατρικό επιτελείο τότε ανέβηκε στη σκηνή και μετέφερε τον μουσικό στην πτέρυγα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως σημειώνεται από διάφορους παρευρισκόμενους, ο Santana ήταν σε θέση κατά την αποχώρησή του να χαιρετήσει το παρευρισκόμενο κοινό, γνέφοντας του.

Έπειτα από μερικά λεπτά, μέλος του επιτελείου ειδοποίησε τον κόσμο από το μικρόφωνο πως προέκυψε ένα σοβαρό και επείγον ιατρικό περιστατικό, ενώ εκπρόσωποι του μουσικού εξέδωσαν ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του κιθαρίστα, ο οποίος ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία, όντας πλέον καλά στην υγεία του.

Αργότερα, με μήνυμά του μέσω του Facebook, o Santana, που υποβλήθηκε σε εγχείριση τον περασμένο Δεκέμβριο, ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τις ευχές τους, ενώ εξήγησε πως ξέχασε να φάει και να πιεί με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί και να λιποθυμήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Santana περιοδεύει στα πλαίσια της προώθησης του περσινού του άλμπουμ "Blessings And Miracles".

  • SHARE
  • TWEET