Οι νέες κυκλοφορίες της 15ης Οκτωβρίου 2021

Πολυσυλλεκτικός καταιγισμός στο μέσο του μήνα

15/10/2021 @ 23:18

Craneium - "Unknown Heights"
Με το τρίτο τους πόνημα, οι Φινλανδοί heavy/psych rockers φαίνονται ικανοί να βρεθούν σε άγνωστα ύψη.

Coldplay - "Music Of The Spheres"
Ένατο άλμπουμ για το υπερεπιτυχημένο σχήμα από το Λονδίνο. Οι τίτλοι σε πέντε από τα δώδεκα τραγούδια είναι χαρκατήρες emoji.

Tom Morello - "The Atlas Underground Fire"
Ο axeman των Rage Against The Machine, Audioslave και Prophets Οf Rage ανακοίνωσε τον νέο του δίσκο με μια διασκευή του υπερκλασικού "Highway Το Hell", σε συνεργασία με τους Bruce Springsteen και Eddie Vedder.

Santana - "Blessings And Miracles"
Στο νέο του δίσκο, ο κιθαρίστας θρύλος επανενώνεται στο "Move" με τον Rob Thomas, 22 χρόνια μετά το υπερεπιτυχημένο "Smooth", και συνεργάζεται μεταξύ άλλων με τους Kirk Hammet και Chick Corea.

Necromantia - "To The Depths We Descend..."
Κύκνειο άσμα για το ιστορικό ελληνικό black metal σχήμα, με προπομπό το κυριολεκτικά μοναδικό lyric video για το κομμάτι "Inferno".

Melvins - "Five Legged Dog"
Το πρώτο ακουστικό άλμπουμ του ιστορικού σχήματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διασκευές και επανεκτελέσεις τραγουδιών από το "Gluey Porch Treatments" του 1987 μέχρι το "A Walk With Love And Death" του 2017, ενώ διαρκεί δυόμισι ώρες.

Twelve Foot Ninja - "Vengeance"
Ο νέος δίσκος των Αυστραλών κυκλοφορεί παράλληλα με το μυθιστόρημα φαντασίας "The Wyvern And The Wolf" και το graphic novel "Vengeance".

Frank Carter & The Rattlesnakes - "Sticky"
Τέταρτος δίσκος για τους Βρετανούς punk rockers, με συμμετοχές από τον frontman των Idles, Joe Talbot, καθώς και τους Bobby Gillespie, Lynks και Cassyette.

The Lucid - "The Lucid"
Ντεμπούτο για το νέο hard rock σχήμα του David Ellefson με συνεργάτες τους Drew Frontier στις κιθάρες, Vinnie Dombroski στα φωνητικά (Sponge) και Mike Heller στα τύμπανα (Fear Factory).

Dark Mark vs. Skeleton Joe - "Dark Mark vs. Skeleton Joe"
Mark Lanegan και Joe Cardamone συνεργάζονται σε νέο minimal synth project.

Kælan Mikla - "Undir Köldum Norðurljósum"
Τέταρτο άλμπουμ για το γυναικείο synth-punk/dark-pop σχήμα από το Ρέικιαβικ, με τελευταίο single το "Hvítir Sandar" σε συνεργασία με τους Alcest.

Primal Scream - "Demodelica"
Μετά την επετειακή επανέκδοση για τα 30 χρόνια του "Screamadelica", οι Σκωτσέζοι κυκλοφορούν μία συλλογή από demos που τοποθετούνται χρονικά στην περίοδο ηχογραφήσεων του κλασικού δίσκου.

John Carpenter - "Halloween Kills OST"
Ο θρύλος του κινηματογράφου υπογράφει το soundtrack για την νέα ταινία του David Gordon Green, με πρώτο δείγμα το "Unkillable".

"The Velvet Underground" (Ντοκιμαντέρ)
Διατίθεται μέσω του Apple+ η πολυαναμενόμενη ταινία του Todd Haynes, που συνοδεύεται από άλμπουμ "The Velvet Underground: A Documentary Film By Todd Haynes - Music From The Motion Picture Soundtrack".

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET