Springsteen: Αντιμέτωπος με κατηγορίες έπειτα από σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Αποσύρθηκε από το Youtube η πρόσφατη διαφήμιση της Jeep όπου συμμετείχε

11/02/2021 @ 11:07

Αντιμέτωπος με κατηγορίες έπειτα από σύλληψη του τον περασμένο Νοέμβριο στο New Jersey βρίσκεται ο Bruce Springsteen.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του National Parks Service (που επιβεβαίωσε στη New York Post την είδηση), o Springsteen είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στις 14 Νοεμβρίου στο Gateway National Recreation Area του Sandy Hook, στο New Jersey.

Ο εκπρόσωπος τύπου επιβεβαίωσε πως ο μουσικός ήταν συνεργάσιμος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ οι επιπρόσθετε κατηγορίες που αντιμετωπίζει περιλαμβάνουν απρόσεκτη οδήγηση, καθώς και κατανάλωση αλκοόλ σε περιοχή που ήταν κλειστή εξαιτίας του lockdown.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Springsteen αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο μες τις επόμενες εβδομάδες.

Στον απόηχο της προ μηνών σύλληψής του, η Jeep απέσυρε από το Youtube την πρόσφατη διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε ο μουσικός και έκανε πρεμιέρα στα πλαίσια του Super Bowl.

Μιλώντας στο Rolling Stone, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

«Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες ενός ζητήματος για το οποίο μόλις πληροφορηθήκαμε και το οποίο δεν έχουμε ακόμη επεξεργαστεί εις βάθος. Θα ήταν όμως σωστό να κατεβάσουμε τη διαφήμιση μέχρι να εδραιωθούν αδιάσειστα στοιχεία. Είναι ένα μήνυμα στην κοινότητα, καθώς και ένα μήνυμα ενότητας, πιο επίκαιρο από ποτέ. Όπως είναι και το μήνυμα του ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδυάζεται η κατανάλωση αλκοόλ με οδήγηση».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τηλεοπτική διαφήμιση αποτελεί την πρώτη όπου συμμετέχει ο Springsteen στην πορεία του, με τον επικεφαλής του τμήματος marketing της Jeep, Olivier Francois να αναζητούσε τη συγκεκριμένη συνεργασία για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο θρυλικός μουσικός κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το εξαιρετικό και πετυχημένο "Letter To You" , το οποίο περιλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site.

Δείτε επίσης:

Ο Bruce Springsteen ετοιμάζει μια «μεγάλη έκπληξη» για το 2021

  • SHARE
  • TWEET