Η περιοδεία του Bruce Dickinson ξεκίνησε με δύο συναυλίες στο θρυλικό Whisky A Go Go

Τέσσερα άλμπουμ καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στο setlist

14/04/2024 @ 10:40

Γεγονός είναι η επιστροφή του Bruce Dickinson στις ζωντανές εμφανίσεις με το προσωπικό του σχήμα.

Η φετινή περιοδεία έρχεται μετά από πάρα πολλά χρόνια και συνδυάζεται με την κυκλοφορία του "The Mandrake Project".

Ξεκίνησε με δύο συναυλίες στο θρυλικό Whisky A Go Go του Los Angeles και θα περάσει από τη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί στο Release Athens Festival, μαζί με τους Judas Priest και τους Accept.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου και το Σάββατο 13 Απριλίου, ο τραγουδιστής των Iron Maiden επέλεξε σημειολογικά ένα μικρό σε χωρητικότητα club με τεράστια ιστορία.

Xρησιμοποιήθηκε το όνομα House Band Of Hell με τα εισιτήρια να διατίθενται απευθείας από το box office του venue, ενώ πλέον έχουμε μια σαφή εικόνα για το setlist.

Και τις δύο ημέρες επιλέχθηκαν τα ίδια τέσσερα τραγούδια του "The Mandrake Project" και το "Abduction" ως μοναδικός εκπρόσωπος του "Tyranny Of Souls".

Το "Balls Τo Picasso" εκπροσωπήθηκε και τις δύο ημέρες από τα "Tears Of The Dragon" και "Gods Of War", ενώ την Παρασκευή παίχτηκε και το "Laughing In The Hiding Bush".

Από το "Accident Οf Birth" παίχτηκαν συνολικά τέσσερα τραγούδια. Το "Road Τo Hell" τη Παρασκευή, το "Starchildren" το Σάββατο, και τα "Accident Of Birth" και "Darkside Of Aquarius" και τις δύο ημέρες.

Από το "The Chemical Wedding" παίχτηκαν και τις δύο ημέρες τα "Chemical Wedding" και "The Alchemist". Την Παρασκευή το σετ συμπληρώθηκε από το "Jerusalem", ενώ το Σάββατο προστέθηκαν τα "Book Of Thel" και "The Tower".

Επιπλέον, και τις δύο ημέρες επιλέχθηκε η διασκευή στο κλασικό ορχηστρικό "Frankenstein" του The Edgar Winter Group.

  • SHARE
  • TWEET