O νέος δίσκος των Red Hot Chili Peppers έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Ο Chad Smith δήλωσε πως «είναι διαφορετικός και ανανεωμένος»

15/10/2021 @ 11:36

Σύμφωνα με τον Chad Smith, οι Red Hot Chili Peppers έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το νέο τους άλμπουμ.

Μιλώντας στο Rolling Stone, o ντράμερ αναφέρθηκε στην πρόοδο που σημειώνει το συγκρότημα στις ηχογραφήσεις του πρώτου δίσκου με τον John Frusciante στις κιθάρες έπειτα από το "Stadium Arcadium" του 2006:

«Η χημεία μεταξύ μας είναι σπουδαία, και ακούμε ο ένας τον άλλο με ένα νέο τρόπο. Ο John έχει γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό (σ.σ. από το 2019) οπότε πλέον είναι εντελώς φυσική η αίσθηση. Έχει αφοσιωθεί, δουλεύει πολύ σκληρά. Όλοι μας, αλλά αυτός περισσότερο με όλα τα overdubs και όσα μαγικά φέρνει στο στούντιο.

Δεν προσπαθούμε να πιάσουμε τα στάνταρ παλαιότερων δίσκων, όλοι τους αντιπροσώπευαν τους RHCP της εποχής που κυκλοφόρησαν, αν κινηθούμε έτσι θα αιχμαλωτιστούμε σε προκαθορισμένα πλαίσια.

Κοίταξε, ο John έλειπε από την μπάντα για μια δεκαετία. Φυσικά και ο δίσκος θα ηχεί διαφορετικός, αλλά θα θυμίζει πως τον ηχογραφήσαμε οι τέσσερις μας, επειδή έχουμε αυτή την ξεχωριστή χημεία. Θα ηχεί όπως οι Red Hot Chili Peppers αλλά θα είναι διαφορετικό και ανανεωμένο, κάτι σπουδαίο για μένα... Μας αρέσει πολύ και είμαστε περήφανοι και πρέπει να ξεκινήσει από εκεί».

Ο Smith, επεσήμανε επίσης πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πριν την έναρξη, στα μέσα του 2022, της εκτεταμένης περιοδείας σε στάδια που ανακοίνωσε η μπάντα πρόσφατα

John Frusciante: «Γράφουμε νέα μουσική με τους Red Hot Chili Peppers»

  • SHARE
  • TWEET