"Obey": Δείτε το video της συνεργασίας των Bring Me The Horizon με τον Yungblud

«Για εμάς, το να είσαι διαφορετικός σημαίνει να είσαι ελεύθερος»

03/09/2020 @ 10:12

Οι Bring Me The Horizon έδωσαν στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό video για το τραγούδι "Obey", στο οποίο συμμετέχει και ο ανερχόμενος performer Yungblud.

Το "Obey", που ηχογραφήθηκε από την μπάντα πριν συμμετέχει στα φωνητικά ο Jungblud, είναι το τρίτο δείγμα έπειτα από τα "Ludens" και "Parasite Eve" που παρουσιάζει η μπάντα από το αναμενόμενο "Posthuman" EP, πρώτο από μια σειρά από EP που ετοιμάζει η μπάντα.

Στην παραγωγή του κομματιού, συμμετέχει ο Mick Gordon, γνωστός στο ευρύ κοινό ως συνθέτης των soundtrack των Doom και Doom Eternal, ενώ την σκηνοθεσία του video του "Obey" ανέλαβε ο frontman των Bring Me The Horizon, Oli Sykes.

Η συνεργασία με τον Yungblud, ακολουθεί την σύμπραξη των Sykes και Fish με την Halsey για τo "Experiment On Me", κομμάτι που εμφανίζεται στο soundtrack της ταινίας Birds Of Prey.

O Sykes, σχολιάζοντας την θεμαιτκή του "Obey" ανέφερε:

«Θεωρούμε τους εαυτούς μας ελεύθερους επειδή οι αλυσίδες μας είναι αόρατες. Ελεγχόμαστε με τρόπους που δεν φανταζόμαστε. Μας ζητάνε να ζήσουμε με ένα χαμόγελο στο στόμα λες και ο κόσμος δεν είναι χάλια. Μας ενημερώνουν για τραγικές στατιστικές λες και δεν είναι τίποτα. Είναι ένας κατεστραμμένος κόσμος».

Ο Yungblud με τη σειρά του δήλωσε:

«Μας ζητούν να συμμορφωθούμε με μια εντελώς ξεπερασμένη ιδέα που κανείς μας δεν μπορεί να ταυτιστεί μαζί της. Μας εκπαιδεύουν να στρεφόμαστε μεταξύ μας και να μαχόμαστε για τις διαφορές μας αντί να τις αποδεχόμαστε. Μας κρατούν χωρισμένους επειδή είμαστε πιο αδύναμοι έτσι. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, είναι πως για εμάς, το να είσαι διαφορετικός σημαίνει να είσαι ελεύθερος.

Ένας κόσμος αγάπης και ισότητας, είναι ο κόσμος που θέλουμε να είμαστε μέρος του. Θα ανέλθουμε του μίσους και των διαφορών μας. Θα πολεμήσουμε για τον κόσμο που θέλουμε. Δεν θα υπακούσουμε».

Ο τελευταίος δίσκος των Bring Me The Horizon ήταν το περσινό "Amo", ενώ υπενθυμίζουμε πως το "Sempiternal" αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr ως ένα από τα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του.

  • SHARE
  • TWEET