Δείτε το νέο video των Body Count

To "No Lives Matter" περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Bloodlust"

20/02/2017 @ 13:37

Οι Body Count δίνουν στη δημοσιότητα ένα video για το νέο τους κομμάτι, "No Lives Matter".

Tο κομμάτι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ "Bloodlust" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.

Ο ιθύνων νους Ice-T αναφέρει σχετικά:

«Δυστυχώς ακόμα και σήμερα πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τις ζωές των μαύρων. Ανατρέχοντας στην ιστορία θα διαπιστώσουμε πως ποτέ κανένας δε νοιάστηκε. Ακόμα και στα χρόνια μας σκοτώνονται μαύροι άνθρωποι στο δρόμο και κανένας δεν πηγαίνει φυλακή».

Και συνεχίζοντας αναλυτικότερα:

«Όταν λέω ότι "η ανθρώπινη ζωή ενός μαύρου έχει σημασία" και κάποιος άλλος απαντά πως "όλες οι ζωές έχουν σημασία" είναι ακριβώς το ίδιο με το να πω πως "η ζωή μιας γυναίκας έχει σημασία" και κάποιος να απαντήσει πως "όλες οι ζωές έχουν σημασία". Πρόκειται για μια προσπάθεια θόλωσης και διαστρέβλωσης του επιχειρήματός μου».

Το Bloodlust θα αποτελείται από 11 κομμάτια με συμμετοχές όπως αυτή του Dave Mustaine των Megadeth, του Max Cavalera των Soulfly και Cavalera Conspiracy αλλά και του Randy Blythe των Lamb Of God.

«Η μουσική δημιουργείται και επηρεάζεται από την αλληλουχία των γεγονότων. Συγκροτήματα όπως οι Rage Against The Machine και οι Korn ξεκίνησαν όταν ο κόσμος βρισκόταν σε αναταραχή. Περνώντας τα χρόνια η μουσική ακολούθησε το δρόμο της αποχαύνωσης και της ψευδαίσθησης, με το hip-hop να ασχολείται με χρυσά ρολόγια. Πλέον το χάος και ο ρατσισμός επιστρέφει στις ζωές μας οπότε είναι και η κατάλληλη εποχή για την επιστροφή των Body Count».

Δείτε εδώ το video του "No Lives Matter"

  • SHARE
  • TWEET