H Adrianne Lenker των Big Thief ανακοινώνει δύο νέους προσωπικούς δίσκους

Δείτε πως σχετίζονται οι δίσκοι μεταξύ τους και ακούστε το πρώτο δείγμα

04/09/2020 @ 10:13

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Adrianne Lenker, τραγουδίστρια και κιθαρίστρια των Big Thief, ανακοίνωσε δύο νέες προσωπικές κυκλοφορίες.

Οι δίσκοι, "Songs" και "Instrumentals", όπως λιτά ονομάζονται, θα κυκλοφορήσουν και οι δύο στις 23 Οκτωβρίου μέσω της 4ΑD.

Η Lenker, έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα από το "Songs", για το κομμάτι "Anything".

Οι δύο δίσκοι, ηχογραφήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο, χωρίς ψηφιακά μέσα, όταν και οι Big Thief αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις περιοδείες τους εξαιτίας της πανδημίας.

Η Lenker, εξηγώντας την σχέση των δύο δίσκων μεταξύ τους, ανέφερε:

«Οι δίσκοι συνδέονται αλλά είναι ξεχωριστές εμπειρίες. Το "Instrumentals" προέκυπτε από την ασχολία μου με την κιθάρα πριν την έναρξη και μετά το τέλος των ηχογραφήσεων των κομματιών του "Songs".

Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους 2 δίσκους, αν και προέκυψαν κατά την περίοδο μεγάλης θλίψης, τόσο προσωπικής όσο και συνολικά της ανθρωπότητας. Είναι περίεργο να προσπαθώ να ταιριάξω λέξεις με την μουσική, μερικές φορές δεν ξέρω αν υπάρχει όμορφος τρόπος να συμβεί. Σας παρακαλώ, αν θεωρήσετε πως αυτό είναι κάτι που δεν θα σας επωφελήσει, προσπεράστε το.

Αν θέλετε βοήθεια σε μορφή τραγουδιών, ακούστε τους δίσκους. Εμένα με βοήθησαν. Ελπίζω έστω και σε ένα μικρό βαθμό η μουσική να γίνει φίλος σας».

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο, και ο κιθαρίστας των Big Thief, Buck Meek, κυκλοφόρησε ένα προσωπικό κομμάτι, ενώ το 2019 βρήκε τους Big Thief να κυκλοφορούν τα εξαιρετικά "U.F.O.F." και "Two Hands".

  • SHARE
  • TWEET