Με μπλουζάκι Amon Amarth o Thor σε νέο comic της Marvel

Η αναφορά στη μπάντα πραγματοποιήθηκε στο πρώτο τεύχος της σειράς "Heroes Reborn"

12/05/2021 @ 13:20

Στο πρώτο τεύχος της νέας σειράς comics της Marvel, "Heroes Reborn" περιλαμβάνεται μια ιδιαίτερη αναφορά στους Amon Amarth.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος χαρακτήρας του Thor, αποτυπώνεται να φοράει ένα μπλουζάκι του συγκροτήματος, κάτι, που όπως γίνεται σαφές από την ανάρτηση των Σουηδών την οποία μπορείτε να δείτε εδώ μαζί με το χαρακτηριστικό panel, τους χαροποίησε ιδιαίτερα.

Το τεύχος κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου σε εκδόσεις με οκτώ διαφορετικά εξώφυλλα, με τη διάσημη μελωδική death metal μπάντα να απολαμβάνει την άτυπη αναγνώριση και σύμπνοια με τον εμπνευσμένο από τη σκανδιναβική μυθολογία υπερήρωα.

Το "Heroes Reborn", που μοιράζεται το όνομα του τίτλο της Marvel από τη δεκαετία του '90, είναι μια δημιουργία των Jason Aaron και Ed McGuinness, με την πλοκή να εκτυλίσσεται σε ένα σύμπαν με διαφορετική εκκίνηση για τους ήρωες της Marvel, με τον Thor να είναι ένας αλκοολικός άθεος που απεχθάνεται τα σφυριά.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό, η μασκότ των Amon Amarth από το άλμπουμ "Berserker", έγινε διαθέσιμη στο παιχνίδι για κινητά των Iron Maiden, "Legacy Of The Beast".

  • SHARE
  • TWEET