Σεμινάριο κιθάρας με τον Guthrie Govan σε λίγες μέρες στην Αθήνα

Δείτε έναν από τους σημαντικότετους κιθαρίστες από κοντά και φύγετε με πλούσια δώρα

13/10/2014 @ 11:01
Guthrie Govan Guitar Seminar

«Virtuoso's Virtuoso»

Έγινε γνωστός χάρη στον άριστο χειρισμό της κιθάρας και ξεκίνησε να εντυπωσιάζει τους πάντες απο τον συνδιασμό της απαράμιλλης τεχνικής ικανότητας με την ασύγκριτη μαεστρία σε όλα σχεδόν τα είδη μουσικής. Θεωρείται από πολλούς ο πιο ολοκληρωμένος κιθαρίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Αν θα προσπαθούσε κάποιος να τον κατατάξει σε στυλ, θα ήταν πραγματικά δύσκολο. Γενικά θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ώς jazz - fusion κιθαρίστας με πολλές blues επιρροές. Παράλληλα, η μεταδοτικότητά του είναι παγκοσμίως διαδεδομένη, καθώς αποτελούσε πολλά χρόνια αναπόσπαστο συντάκτη του Guitar Techniques Magazine.

Όλα αυτά, κατατάσσουν το Guthrie Govan Guitar Seminar ως ένα από τα σηματικότερα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν την σεζόν που έρχεται.

Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, θα εμφανιστεί στο Rythmos Live Stage (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα 210-9750060) για ένα μοναδικό σεμινάριο. Θα έχετε την δυνατότητα να είστε κοντά του, να μάθετε από έναν master της κιθάρας και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Guthrie Govan Guitar Seminar

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θα κληρωθούν δύο stopm boxes σε δύο τυχερούς. To Boost - Overdrive της Tech-21 και το CSP001 Variphase MXR Custom Shop, αξίας άνω των 350 ευρώ. Εκμεταλευτείτε την εμπειρία, δείτε έναν απο τους σημαντικότετους κιθαρίστες από κοντά και φύγετε και με πλούσια δώρα. Don't miss it...

Ηχοληψία: Παπαθεοδώρου Φώτης
Φώτα: Κουρκουμέλης Σπύρος

Doors Open: 18:30
Seminar Starts: 19:30

Τιμή Εισιτηρίου: 17 ευρώ

Stay Tuned Here for more

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET