Release Athens, τέταρτη μέρα: Οι ώρες εμφάνισης

Φινάλε για το φεστιβάλ με Sigur Ros, The Black Angels, DIIV

12/06/2016 @ 23:27

Το Release Athens 2016 φτάνει στο τέλος του και οι Sigur Ros θα παρουσιάσουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν! Μαζί με το psych-rock των τρομερών Black Angels, το ονειρικό post-punk των DIIV και τους Theodore και Affromance, η τελευταία μέρα θα είναι πραγματική εμπειρία.

Οι ώρες εμφάνισης:
4.00: Ανοίγουν οι πόρτες.
5.00: Afformance

6.00: Theodore
7.10: DIIV
8.50: The Black Angels
10.30: Sigur Ros

Μην ξεχνάτε πως το Release Athens προσφέρει μειωμένο εισιτήριο σε όσους παρακολούθησαν μια ή περισσότερες από τις τρεις πρώτες μέρες του φεστιβάλ, αλλά και αυτούς που ήδη αγόρασαν εισιτήριο για την 4η ημέρα του. Ισχύουν οι εξής περιπτώσεις αγοράς μειωμένων εισιτηρίων:

– Με την επίδειξη είτε του εισιτηρίου τους -ισχύει και το αναμνηστικό- ή την εκτύπωση της αγοράς μέσω διαδικτύου (για μια από τις 3 πρώτες ημέρες του φεστιβάλ), οι ενδιαφερόμενοι θα αγοράζουν το εισιτήριό τους αποκλειστικά από το ταμείο του φεστιβάλ και μόνο τη Δευτέρα 13/6, στη τιμή των 20 ευρώ.

– Με την επίδειξη του εισιτηρίου της 4ης ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με επιβάρυνση 10 ευρώ να προμηθευτούν ένα ακόμα. Η αγορά και αυτού θα γίνεται αποκλειστικά από τα ταμεία της εισόδου και μόνο τη Δευτέρα 13/6, επιδεικνύοντας βέβαια το εισιτήριο που ήδη έχουν αγοράσει.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET