Επανακυκλοφορία... της επανακυκλοφορίας για τον Ozzy

21/03/2011 @ 17:09
Οι δύο -κατά γενική ομολογία- σπουδαιότεροι προσωπικοί δίσκοι του Ozzy Osbourne θα επανακυκλοφορήσουν για δεύτερη φορά στις 17 Μαΐου, γιορτάζοντας τα τριακοστά γενέθλιά τους.

Ο λόγος για τα "Blizzard Of Ozz" και "Diary Of A Madman", που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1980 και 1981 αντίστοιχα, ενώ το 2002 ήταν η χρονιά που επανηχογραφήθηκαν με τον Robert Trujillo σε ρόλο αντι-Bob Daisley και τον Mike Bordin να αντικαθιστά στα τύμπανα τον Lee Kerslake.

Και οι δύο δίσκοι θα είναι remastered στις αρχικές εκτελέσεις των τραγουδιών, με το μεν "Blizzard Of Ozz" να περιέχει τρεις επιπλέον συνθέσεις, τα "You Looking At Me, Looking At You", "Goodbye To Romance" και "RR", στο "Diary Of A Madman", δε, θα περιλαμβάνεται ακόμα ένα cd με ακυκλοφόρητα ζωντανά τραγούδια εποχής Randy Rhoads, Rudy Sarzo και Tommy Aldridge.

Το πακέτο αυτό γίνεται ακόμα πιό ελκυστικό με την προσθήκη του DVD "Thirty Years After The Blizzard", στο οποίο θα δούμε σπάνιο οπτικό και φωτογραφικό υλικό, με τις συνεντεύξεις των Lemmy, Rob Halford, Zakk Wylde και Bill Ward να δεσπόζουν μεταξύ άλλων.
  • SHARE
  • TWEET