Pierced Arrows Meet 'n Greet: Γνωρίστε από κοντά το θρυλικό ζεύγος των Fred & Toody Cole, πριν τη συναυλία τους στην Αθήνα

19/11/2009 @ 15:28
H Di Di Music - Βιg Star Promotion και το Rocking.gr δίνουν την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες του Rocking.gr να μπουν στο backstage του Gagarin 205, την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου και να γνωρίσουν από κοντά το θρυλικό Rock & Roll ζεύγος των Fred και Toody Cole.





Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, στείλτε μας απλώς τα στοιχεία σας (πλήρες όνομα, αριθμός κινητού τηλεφώνου) στο contest@rocking.gr, με την ένδειξη: "Pierced Arrows".
Οι νικητές, που θα προκύψουν από κλήρωση, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από την δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα οι Cole έχουν καταφέρει παρά τις υπόγειες και Low profile διαδρομές τους να επηρεάσουν μεγάλα ονόματα όπως οι Pearl Jam, οι Νirvana, οι Motorhead και οι Soundgarden.

Το σημερινό τους μουσικό όχημα, οι Pierced Arrows είναι η συνέχεια των αγαπημένων Dead Moon. Έρχονται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Gagarin 205!

To ζεύγος των Fred & Toody Cole μετά την αποχώρηση του Loomis αρνήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο όνομα. Οι Pierced Arrows συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν οι Dead Moon – οργανώνοντας μία... επίθεση στις αισθήσεις, με την ίδια ειλικρίνεια και το ίδιο συναίσθημα που ανέδειξε τους Dead Moon σε μια ιδιαίτερη μπάντα.
  • SHARE
  • TWEET