O Alex των The Last Drive σε dj set μαζί με τους Pierced Arrows στις 20/11

16/11/2009 @ 14:20

PIERCED ARROWS
To νέο πρόσωπο των Dead Moon..!

ΑΘΗΝΑ | 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | Gagarin205
+ Special guests:
The 700 Machines - The Velvoids
NEW ADDITION : On the DJ Decks Alex K

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμή εισιτηρίου: 22€



The DEAD MOON NIGHT IN ATHENS is gettin' Better and Better ...


Ο Alex K around and about spinnin' tunes σε ένα warm up dj special set για τους Pierced Arrows στις 20 Νοεμβρίου στο Gagarin 205!

Η «ιστορική» σχέση των «δικών μας» Last Drive με τους ακόμη πιο «δικούς μας» Dead Moon ξεκίνησε εκεί στα 90's όταν οι δύο μπάντες όργωσαν την Ευρώπη σε ένα tour που ήταν απλά ...the beginning of a beutifull friendship...

Εκτοτε τα μέλη των Last Drive είναι μόνιμα θαμώνες των συναυλιών των Dead Moon - νυν Pierced Arrows στη χώρα μας.

Σε αυτή τους την εμφάνιση στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου ο Aλέξης Καλοφωλιάς θα βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα επιλέγοντας μουσική για μυημένους και μη...

Dead Moon Rising ...

ΑΘΗΝΑ | 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | Gagarin205

+ Special guests:
The 700 Machines - The Velvoids
NEW ADDITION : On the DJ Decks Alex K

Doors Open: 19:30
More to know...

Οι Pierced Arrows είναι το νέο πρόσωπο των αγαπημένων μας Dead Moon και είναι εδώ για μια ακόμη φορά σε ένα mini tour που τους φέρνει στην ΑΘήνα για ένα μοναδικό σόου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Gagarin205!

To ζεύγος των Fred & Toody Cole με τον Andrew Loomis στα drums σχεδόν για μια εικοσαετία έδινε μαθήματα ηθικής και άψογης garage αισθητικής. Μετά την αποχώρηση του Loomis από την «Αγία Τριάδα» το ζεύγος Cole αρνήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο όνομα - αν και αυτό θα ήταν το πιο έυκολο για αυτούς. Οι Pierced Arrows συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν οι Dead Moon – οργανώνοντας μία επίθεση στις αισθήσεις, με την ίδια ειλικρίνεια και το ίδιο συναίσθημα που ανέδειξε τους Dead Moon σε μια ιδιαίτερη μπάντα.

Οι Pierced Arrows, με τον νέο τους ντραμερ Kelly Haliburton ερμηνεύουν ΌΛΑ τα αγαπημένα Dead Moon tracks αλλά και νέα κομμάτια όπου φυσικά ο ξεχωριστος ήχος των Dead Moon είναι ευδιάκ! ριτος. Δυνατά riffs, φολκ μελωδίες, punk ύμνοι αλλά και ο βαλς ρυθμός του "Shades" και ο τζαζ ήχος του μπάσου στο "Clouds", που πλέον τονίζουν τον ξεχωριστό ήχο των Pierced Arrows.

Για την ιστορία, μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Fred Cole ήταν εκεί, στην δεκαετία του ’60, με τους Lollipop Shoppe όταν ξεκίνησαν όλα, ενώ δύο κορυφαίοι μπασίστες, o Lemmy των Motorhead και ο Ben Shepherd των Soundgarden αναγνωρίζουν στην Toody Cole ο μεν πρώτος το δυναμικότερο μπάσο του πλανήτη, ο δε Ben την πνευματική μητέρα και μέντορα του!

Οι Dead Moon, το τρίο από το Oregon σίγουρα ήταν ότι ακριβώς άκουγαν στα θρανία τα σημερινά hot names Ηοrros και Black Lips αλλά και super idols Strokes και White Stripes. Παρά την ταπεινή τους ύπαρξη, η επιρροή των Dead Moon ήταν τεράστια. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διασκεύασαν κομμάτια των Dead Moon, ανήκουν οι Pearl Jam, ενώ είναι γνωστό ότι επηρέασαν τη μουσική των Nirvana.

Έχοντας την ικανότητα να προσελκύσουν εκατοντάδες οπαδών οπουδήποτε στον δυτικό κόσμο, οι Dead Moon, αποτελούν την μεγαλύτερη DIY (Do It Yourself) μπάντα στην ιστορία της μουσικής... Αν και οι Dead Moon δεν υπάρχουν πλέον, το ζεύγος Cole συνεχίζει δυναμικά!


Line Up:

Fred Cole (Lead vocalist/guitarist/songwriter)

Toody Cole (bassplayer/vocalist)
Kelly Halliburton (drummer)

Check:
www.piercedarrows.com | www.myspace.com/piercedarrowspdx

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Τιμή Εισιτηρίου: 22€


Σημεία Προπώλησης:

Ticket House Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Online Sales: www.ticketpro.gr
  • SHARE
  • TWEET