Ολόκληρη η rock κοινότητα πενθεί και αποχαιρετά τον Lemmy

O θάνατος του εμβληματικού frontman συγκίνησε τους πάντες

29/12/2015 @ 20:55

O αναπάντεχος θάνατος του Lemmy, σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη rock κοινότητα.

Ο 70χρονος τραγουδιστής έχασε άδοξα τη μάχη με τον καρκίνο, από τον οποίο είχε ανακαλύψει ότι έπασχε μόλις δύο μέρες νωρίτερα. Πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές, απέδωσαν φόρο τιμής σε μια από τις πιο ξεχωριστές φωνές του metal και εξέφρασαν την οδύνη και το σοκ τους μέσω Twitter και Facebook.

Ozzy Osbourne: Έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους, σήμερα, τον Lemmy. Θα μου λείψει τρομερά. Ήταν ένας πολεμιστής και ένας θρύλος. Θα σε δω στην άλλη πλευρά.

Metallica: Lemmy, είσαι ένας από τους βασικούς λόγους που αυτή η μπάντα υπάρχει. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την έμπνευση που μας έδινες. Αναπαύσου εν ειρήνη.

Philip H. Anselmo: Αναπαύσου εν ειρήνη, Lemmy.

Mike Portnoy: Γαμώτο!!! Αναπαύσου εν ειρήνη Lemmy. Στενοχωριέμαι που ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί, αλλά ποτέ δεν πιστέψαμε ότι όντως θα συνέβαινε... πιστεύαμε ότι θα ζούσες για πάντα :(

Anthrax: Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαμε να γράψουμε εδώ που μπορεί να ανταποκριθεί στην τεράστια ζωή που έζησες. Είσαι το Rock N Roll. Πολεμιστή...

Dave Mustaine: Καλό ταξίδι Lemmy, σαγαπώ αδερφέ μου.

Sharon Osbourne: Ο αγαπημένος μου φίλος, Lemmy, έφυγε σήμερα. Τον ξέρω εδώ και 38 χρόνια. Θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν θα τον ξεχάσω.

King Diamond: Είναι μια μέρα θλίψης. Χάσαμε το θρύλο των θρύλων. Τα σέβη μου, αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου.

Tom Morello: Ο Lemmy ήταν ένα πραγματικό rock είδωλο, μοναδική φωνή και μοναδικό πνεύμα. Οι σημαίες του metal κυματίζουν μεσίστιες απόψε καθώς χαιρετίζουμε τον ασύγκριτο Άσο Μπαστούνι.

Scott Ian: Έζησε μια ζωή το όνειρο και έφτασε στην κορυφή. Ήταν οι Motorhead και έπαιζε Rock N Roll!!!

Flea: Θεε μου. O Lemmy ξεκίνησε για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ένας από τους μεγαλύτερους ροκάδες όλων των εποχών. Απίστευτα μοναδικός μπασίστας. Ο ήρωάς μου. Wow.

Billy Idol: Lemmy αναπαύσου εν ειρήνη... Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του..

Robert Trujillo: 'Ενας από τους τελευταίους αληθινούς ανυπότακτους εγκατέλειψε το κτίριο.

Zakk Wylde: Ο θεός να έχει καλά τον Lemmy. 1945-2015 tBLSt SDMF tLKt

Glenn Hughes: Aναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε Lemmy από το Staffordshire... Μια πανέμορφη ψυχή ~προσπάθησα πολλές φορές να τον συναγωνιστώ σε bar ή μετά από ώρες~ κάπου στα '80ς.

Frank Bello: Αναπαύσου εν ειρήνη, θα μας λείψεις...

Nikki Sixx: Θα μου λείψεις φιλαράκι, κι εσύ και οι συνομιλίες μας. Ήσουν πάντα ένας πυλώνας αξιοπρέπειας. Αναπαύσου εν ειρήνη,

Dave Navarro: Ειρήνη και αγάπη στον Lemmy και την οικογένειά του.

Obituary: Η καρδιά του μουσικού κόσμου μόλις σταμάτησε. Θα υπάρξει μόνο ένας Lemmy.

  • SHARE
  • TWEET