Οι Foo Fighters μπαίνουν στο studio το 2012

15/12/2011 @ 11:55
Οι Foo Fighters επιβεβαίωσαν ότι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου μέσα στο 2012.

Παρόλο που ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος, "Wasting Light", κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Απρίλιο, ο frontman του σχήματος, Dave Grohl, αποκάλυψε πως ήδη έχει καινούριες ιδέες για τραγούδια.

Ο ίδιος έγραψε στο επίσημο blog του συγκροτήματος: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν αρκετές εμφανίσεις να κάνουμε, περισσότερα τραγούδια να γράψουμε, περισσότεροι δίσκοι να ηχογραφήσουμε τα επόμενα χρόνια. Εννοώ ότι αν μου έλεγε κάποιος πριν από 17 χρόνια ότι το 2012 θα έγραφα τραγούδια για τον όγδοο δίσκο μας, δε θα το πίστευα».

Και συνέχισε: «Το γεγονός ότι κάναμε ένα rock δίσκο σε ένα γκαράζ, με τελείως αναλογικό εξοπλισμό, χωρίς βοήθεια από υπολογιστές, και ο οποίος είναι στην κορυφή και κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο Grammy ως καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, δεν είναι κάτι αμελητέο. Πραγματικά μας εμπνέει και μας κάνει να νιώθουμε η πιο τυχερή μπάντα στον κόσμο. Οπότε σας ευχαριστούμε. Σημαίνει τα πάντα για εμάς».

Υπενθυμίζουμε ότι οι Foo Fighters κέρδισαν έξι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Grammy, η τελετή απονομής των οποίων θα λάβει χώρα στις 12 Φεβρουαρίου 2012 στο Los Angeles.
  • SHARE
  • TWEET