Οι Adolf Plays The Jazz ζητούν την βοήθεια των οπαδών τους για την ηχογράφηση του νέου τους album

30/09/2013 @ 12:59
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αθηναίοι post rockers Adolf Plays The Jazz, ζητώντας τη στήριξη των οπαδών τους με σκοπό την χρηματοδότηση του νέου τους άλμπουμ.

«Εδώ και κάποιον καιρό, έχουμε αναλογιστεί σοβαρά την πορεία μας, τόσο βάσει των εξωτερικών συνθηκών όσο -κυρίως- των προσωπικών οικονομικών μας, κατάσταση που φυσικά και δεν περιορίζεται σε εμάς.

Το κύριο ζήτημα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος χρηματοδότησης του καινούριου δίσκου κρατώντας σταθερή τη μη-κερδοσκοπική λογική μας και ταυτόχρονα κρατώντας τη θέληση ο επόμενος δίσκος να είναι άλλο ένα βήμα μπροστά και να μην υστερεί σε τίποτα από τον προηγούμενο - τόσο μουσικά όσο και στην φυσική του μορφή.

Το Crowdfunding είναι κάτι που ήδη έχει δώσει πνοή σε κάποια εξαιρετικά projects, είτε αυτά είναι ταινίες, μουσική, ιδέες για καινούρια τεχνολογία και βασίζεται στην πιο ουσιαστική σχέση - αυτή του δημιουργού με όσους ενδιαφέρει και υποστηρίζουν τη δημιουργία. Η λειτουργία του είναι η εξής: Οποιονδήποτε ενδιαφέρει ένα project καταθέτει ένα ποσό που εξαρτάται από το τι θέλει ως αντάλλαγμα - πρακτικά μια προπαραγγελία για το τελικό αποτέλεσμα που όμως δίνει και τους πόρους για να ολοκληρωθεί.

Με απλά λόγια, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας -περισσότερο ίσως από ποτέ- για να καταφέρουμε να ηχογραφήσουμε και να κυκλοφορήσουμε τον επόμενό μας δίσκο. Η οικονομική συνεισφορά σας θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για το κάνουμε αυτό - ωστόσο αυτή η βοήθεια μπορεί να έχει πολλές όψεις. Καταλαβαίνουμε ότι λόγω κρίσης μπορεί κάποιος φίλος της μουσικής μας να μην δύναται να συνεισφέρει οικονομικά.

Σε αυτή την περίπτωση ακόμα και το να κάνει share το link της εκστρατείας μας σε άλλους είναι κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει εξίσου. Ξεκινάμε λοιπόν και αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για όλη την στήριξή σας στην έως τώρα πορεία μας...

~ Adolf Plays the Jazz»
  • SHARE
  • TWEET