Ο πρώην τραγουδιστής των Alabama Thunderpussy στο μικρόφωνο των Trouble

16/02/2012 @ 10:39
Ένα από τα ηγετικότερα συγκροτήματα του doom metal, οι Trouble, ανακοίνωσαν ότι ο νέος τους τραγουδιστής θα είναι ο Kyle Thomas (Alabama Thunderpussy, Exhorder, Witch).

Ο Kyle Thomas θα είναι ο αντικαταστάτης του Kory Clarke (Warrior Soul), ο οποίος έφυγε με κάπως... άκομψες δηλώσεις. Ο Thomas κάθε άλλο παρά άγνωστος δεν είναι για τους Trouble, καθώς έχει ξανατραγουδήσει για την μπάντα σε τέσσερις συναυλίες μεταξύ του 1997 και του 1999 (συμπεριλαμβανομένου και του Stoner Hands Of Doom Festival), ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε projects με μέλη των Slipknot, Down, Obituary και Deicide.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα ξαναδουλέψουμε με τον Kyle», δήλωσε ο κιθαρίστας Rick Wartell. «Οι συναυλίες που δώσαμε μαζί του στο παρελθόν έτυχαν πολύ καλής ανταπόκρισης από τους οπαδούς και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του στο στούντιο για τον επερχόμενο δίσκο. Τα φωνητικά του είναι φανταστικά και μας ταιριάζουν πολύ».

Ο νέος δίσκος των Trouble αναμένεται μέσα στην Άνοιξη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Kyle Thomas στο σανίδι μαζί με τους Trouble:

  • SHARE
  • TWEET