O Patrick Carney των Black Keys απαντάει στον Jack White

O White είχε κατηγορήσει τον Dan Auerbach για αντιγραφή

20/05/2014 @ 19:54
Μετά από τις λεκτικές του επιθέσεις εναντίον του Justin Bieber και όσων ενεπλάκησαν στην τελευταία κυκλοφορία του Michael Jackson, ο drummer των Black Keys, Patrick Carney, δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα φαίνεται πως έχει πει ο Jack White εναντίον του συνεργάτη του, Dan Auerbach.

Μιλώντας στο Rolling Stone και τον Patrick Doyle για την τελευταία έκδοση του περιοδικού, o Carney αποκάλεσε μεν τον White «asshole», δείχνοντας ωστόσο κατανόηση για τον «εχθρό» του: «Στην πραγματικότητα νιώθω ντροπή για λογαριασμό του. Δεν του κρατάω κακία. Ειλικρινά. Όλοι μας έχουν πει «πράγματα που δεν έπρεπε» και το διαζύγιο είναι κάτι σκληρό.»

Στη συνέχεια ο Carney επικεντρώθηκε στο κατά πόσο (δεν) είναι ηθικό, πράγματα που δεν λέγονται δημόσια να διαρρέουν, καταλήγοντας στο εξής: «Αυτά τα e-mail που έγραψε ο Jack White και διέρρευσαν, όσο «σκατά» και να ήταν, αφορούσαν ιδιωτική υπόθεση και για εμένα δεν ισχύουν.»

Κατά τα άλλα, οι Black Keys κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα τον νέο τους δίσκο, "Turn Blue", o οποίος προβλέπεται να είναι εξίσου επιτυχημένος με τους προηγούμενους τους, ενώ ο Jack White διέθεσε για ακρόαση ένα ακόμη κομμάτι μέσα από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, "Lazaretto", που κυκλοφορεί στις αρχές του επόμενου μήνα.
  • SHARE
  • TWEET