Ο Jack White κατηγορεί τον Dan Auerbach των Black Keys για αντιγραφή (;)

Αντιδρά στα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε η πρώην σύζυγός του, Karen Elson

05/08/2013 @ 11:24
Μπορεί ο Jack White, εκτός από τη μουσική προσφορά του, να απασχόλησε θετικά τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα με τις δωρεές του για τη διάσωση της αμερικανικής ηχητικής κληρονομιάς και ενός εμβληματικού κτιρίου στο Detroit, ένα ζήτημα όμως που αφορά την προσωπική του ζωή έρχεται να αλλοιώσει την κατά γενική ομολογία θετική εικόνα που έχει δημιουργήσει.

Ο Jack White και η Karen Elson παντρεύτηκαν το 2006, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν φιλικά το 2011, με την Elson να διατηρεί την επιμέλεια των παιδιών.

Η Karen Elson έθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της, καθώς ισχυρίστηκε ότι φοβάται για την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών της (των οποίων έχει την επιμέλεια), εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του White το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα στις συμπεριφορές του White που εξώθησαν την Elson στο να ζητήσει περιοριστικά μέτρα ήταν η απαίτησή του να αποχωρήσουν τα παιδιά από το σχολείο όπου φοιτά το παιδί ενός άλλου καλλιτέχνη, για τον οποίον πιστεύει ότι έχει κλέψει τη μουσική του.

Σε ένα άλλο περιστατικό, αναφέρεται ότι ο White απαγόρευσε στην Elson να παραστεί στο γάμο ενός άλλου καλλιτέχνη, με την αιτιολογία ότι εκείνος επίσης αντιγράφει τη μουσική του.

Το όνομα του Dan Auerbach των Black Keys ενεπλάκη σε ένα από τα e-mail που είχε στείλει ο White στην Elson και κατατέθηκε στις αρχές. Ο White αναφέρει ότι δεν θέλει τα παιδιά του να βρίσκονται στο ίδιο σχολικό περιβάλλον με το παιδί του Auerbach, ο οποίος μέσω αυτής της συνεύρεσης συνεχίζει να τον ακολουθεί, να τον αντιγράφει και να θέλει να εισέλθει στον κόσμο του.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, φαίνεται ότι ο White θα κινηθεί νομικά με τη σειρά του εναντίον της πρώην συζύγου του, επιχειρώντας να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της Elson είναι αβάσιμοι. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες και δεν θα επέλθει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών, όπως είχε ειπωθεί αρχικά.
  • SHARE
  • TWEET