Μεγάλος διαγωνισμός Ozzy: Συναντήστε τον από κοντά και κερδίστε 10 cd!

16/09/2010 @ 14:40
Η άφιξη του Ozzy Osbourne για την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα, μετά από το θρίαμβό του με τους Black Sabbath το 2005, σείει την ελληνική «μεταλλική» κοινότητα. Η 25η Σεπτεμβρίου θα δώσει σε πολλούς από εμάς τη δυνατότητα να ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τα αγαπημένα μας τραγούδια από την προσωπική καριέρα του, καθώς και μερικά λατρεμένα από τη μυθική εποχή των Black Sabbath, και μάλιστα συνοδεία του «δικού μας» Gus G.

Τo Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας, θα ομορφύνει λίγο περισσότερο αυτή την ιστορική συναυλία για μερικούς από εσάς. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Ozzy Osbourne και να σταθείτε δίπλα στον «Prince of Darkness», σε ένα αξιοζήλευτο meet and greet, για να συμπεράνετε από μόνοι σας αν πρόκειται πραγματικά για έναν «Madman».

Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Sony Music, 10 τυχεροί αναγνώστες μας έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη δισκοθήκη τους μία ακόμα κυκλοφορία του «Prince of Darkness», στην οποία συμμετέχει και ο Gus G., το τελευταίο του album, "Scream".

Βρείτε την απάντηση στην ερώτηση: Ποιά ήταν η ακριβής ημερομηνία της πρώτης συναυλίας των Black Sabbath με τον Ozzy στην Ελλάδα και πού πραγματοποιήθηκε αυτή;

Στείλτε την απάντηση σας στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του μηνύματος σας "Ozzy" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση), καθώς επίσης και τον αριθμό εισιτηρίου σας για τη συναυλία της 25ης Σεπτεμβρίου 2010 στο Terra Vibe.

Επιτρέπεται μόνο μία υποβολή συμμετοχής στον καθένα και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου το βράδυ και μόνο από κατόχους εισιτηρίου για την -όπως φαίνεται- τελευταία μεγάλη συναυλία της χρονιάς. Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση μεταξύ όσων βρουν τη σωστή απάντηση, θα ενημερωθούν προσωπικά μέχρι την Παρασκευή  το απόγευμα για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστευτηρίων τους από το Box Office στην είσοδο του TerraVibe Park, την ημέρα της συναυλίας, δηλαδή το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010. Μην ξεχνάτε ότι οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00.

Όσοι από τους συμμετέχοντες έχουν βρει τη σωστή απάντηση, αλλά δεν έχουν την τύχη να κληρωθούν για το meet and greet, θα συμμετέχουν αυτόματα σε δεύτερη κλήρωση και δέκα από αυτούς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του καινούριου album του Ozzy, "Scream", σε cd.

Καλή σας τύχη!





Ο αρχιερέας του metal έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park, στην Αθήνα.

Σε ένα εκρηκτικό βράδυ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατριάρχη της rock, από τους Black Sabbath μέχρι το τελευταίο προσωπικό του album "Scream", που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αυθεντικό rock στα καλύτερα του!

Ο Ozzy Osbourne, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα «αλώσει» τη σκηνή του TerraVibe Park και θα μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης! Μία εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού rock!

Τιμές Εισιτηρίων:
Τα πρώτα 4000 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 39€.
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 45€.
Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά στη σκηνή (Pitch A) που κοστίζει 75€.
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75€.
Το εισιτήριο στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50€.

Σημεία Προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310-264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.
  • SHARE
  • TWEET