Ποιητική συλλογή θα κυκλοφορήσει η Lana Del Rey

Το audiobook θα βρίσκει την καλλιτέχνιδα να απαγγέλει δημιουργίες της

09/07/2020 @ 11:22

Η Lana Del Rey θα κυκλοφορήσει μια spoken word ποιητική συλλογή ονόματι "Violet Bent Backwards Over The Grass" στις 28 Ιουλίου.

Το audiobook, διάρκειας 33 λεπτών, θα περιλαμβάνει δεκατέσσερα κομμάτια, και οι απαγγελίες της Del Rey θα διαθέτουν ως μουσικό χαλί συνθέσεις του Jack Antonoff.

H Lana Del Rey και ο Jack Antonoff συνεργάστηκαν στον τελευταίο της δίσκο, ονόματι "Norman Fucking Rockwell", όπου συνέθεσαν μαζί την πλειοψηφία των τραγουδιών του.

Η καλλιτέχνιδα, αποσκοπεί και σε μια έκδοση επί χάρτου της συλλογής, με το βιβλίο, μεγέθους 112 σελίδων να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο, η Del Rey ανέφερε πως:

«Τα ποιήματα μου αποκαλύφθηκαν στην ολότητα τους, με εμένα στη συνέχεια να τα διαχειρίζομαι και να τα καταγράφω. Σε μερικές περιστάσεις, αποσπούσα λέξεις ώστε να δημιουργήσω το τέλειο ποίημα.

Είναι εκλεκτικά και ειλικρινή και δεν προσπαθούν να είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη είναι, κυρίως επειδή γράφτηκαν με ειλικρινές πνεύμα».

Μερικοί τίτλοι θα είναι οι εξής: "LA Who Am I to Love You?", "The Land of 1,000 Fires", "Past the Bushes Cypress Thriving", "Never to Heaven", "Tessa DiPietro", "Happy" καθώς και το ομότιτλο.

Τον Σεπτέμβριο επίσης, η καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, πως θα κυκλοφορήσει και τον νέο της δίσκο ονόματι "Chemtrails Over The Country Club".

Εδώ, μπορείτε να ανατρέξετε στην indie ανασκόπηση για το 2019, δια χειρός της συντακτικής ομάδας του Rocking.gr όπου περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και το "Norman Fucking Rockwell".

  • SHARE
  • TWEET