Και όμως, ξανακούμε μαζί τους Josh Homme, John Garcia, Nick Oliveri (ex-Kyuss)

30/05/2012 @ 12:10
Οι σχέσεις μεταξύ των πρώην μελών των Kyuss είναι ιδιαιτέρως περίεργες...

Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή... Η ιστορία ξεκίνησε παλιά στα 90s, τότε που οι Kyuss ήταν ακόμα «ζωντανοί» με τους Josh Homme (κιθάρα), John Garcia (φωνή) και Nick Oliveri (μπάσο) να ανοίγουν τους δρόμους του stoner rock. Όταν η μπάντα διαλύθηκε, ο Homme έφτιαξε τους Queens Of The Stone Age στους οποίους πήγε λίγο αργότερα και ο Oliveri. Μερικά χρόνια μετά, όμως, διαταράχθηκαν οι σχέσεις Homme-Oliveri και ο πρώτος τον ...απέλυσε.

Συνεχίζοντας, φτάνουμε στο 2010 όταν ο Garcia επιχείρησε reunion των Kyuss. Όλα τα μέλη συμφώνησαν, εκτός από τον Homme. Παρόλα αυτά, το reunion προχώρησε κανονικά, υπό το όνομα Kyuss Lives!. Όταν οι Kyuss Lives! όμως ανακοίνωσαν ότι θα βγάλουν νέο δίσκο, ο Homme κινήθηκε νομικά εναντίον τους. Λίγο μετά το γεγονός αυτό, ο Oliveri εγκατέλειψε τους Kyuss Lives! και τάχθηκε υπέρ του Homme στο ζήτημα.

Ωστόσο, το νέο είναι ότι στο καινούριο EP του Mondo Generator (ψευδώνυμο του Oliveri), "Hell Comes To Your Heart", ακούμε τον Homme και τον Garcia να συνεργάζονται σε ένα καινούριο κομμάτι, το "The Last Train". Πρόκειται για την πρώτη φορά από το 2004 που ο Homme με τον Oliveri συναντιούνται στο στούντιο...

  • SHARE
  • TWEET