Hermano το Νοέμβριο στην Αθήνα

17/07/2007 @ 03:16
Hermano
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007
Gagarin 205, Αθήνα.

Αν σας άρεσαν οι Kyuss δεν μπορεί παρά να λατρεύετε τους Hermano του John Garcia... Ολη η απόγνωση της ερήμου και η λύσσα του Santa Anna όταν φυσάει μανιασμένα δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν την μοναδική ποτισμένη με ενέργεια σκηνική ένταση των Hermano. Τα Stone Heavy Blues στα καλύτερα τους! Αυτή τη φορά μην τους χάσετε με τίποτε!



Η γένεση των Hermano πίσω στο 1998 καλωσορίστηκε από τα μουσικά έντυπα σαν ένα "side-project," αν και ήταν ξεκάθαρο ότι το μέλλον θα έφερνε περισσότερα - όπως και έγινε ... Με μέλη όπως οι John Garcia (Kyuss / Unida), David Angstrom (Black Cat Bone / Supafuzz), Steve "Dandy" Brown (Dock Ellis / Orquesta del Desierto), Steve Earle (Afghan Whigs) και Mike Callahan (Disengage / Earshot), οι Hermano συνδύασαν τις γεωγραφικές και μουσικές καταβολές τους με μοναδικό τρόπο σε ένα εκρηκτικό αμάλγαμα απόλυτης ειλικρινείας .

Η hard rock κολεκτίβα της φωνής των Kyuss , John Garcia, επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο Gagarin 205. Η υπόσχεση για μια βραδιά υψηλών decibel είναι απόλυτη.

Το σημερινό τους Line up:

Vocals: John Garcia
Guitar: David Angstrom
Guitar: Mike Callahan
Bass: Dandy Brown
Drums: Chris Leathers
Vocals: Aleah X
  • SHARE
  • TWEET