Νέος δίσκος από τους Queen!

29/08/2006 @ 08:16
Απ' ότι φαίνεται η συνεργασία των Queen (για την ακρίβεια του Brian May και του Roger Taylor) με τον Paul Rodgers (ex-Free, Bad Company) κάθε άλλο παρά στο τέλος της έφτασε μετά το πέρας της υπερεπιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους. Σύμφωνα με τον ίδιο το May, η μπάντα (ή το project... ό,τι προτιμάτε) προτίθεται να μπει στο studio γύρω στα τέλη Οκτωβρίου (και αφού τελειώσει η σύντομη solo βρετανική περιοδεία του Rodgers) με σκοπό την ηχογράφηση νέου δίσκου! Ημερομηνία κυκλοφορίας σαφώς και δεν υπάρχει, μιας και, σύμφωνα πάντα με το May, δεν έχουν σκοπό να βιαστούν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Queen με τον Mercury εν ζωή ήταν το "Innuendo" του 1991. Μετά το θάνατο του Mercury, οι υπόλοιποι 3, δηλαδή ο May, ο Taylor και ο John Deacon, ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί, κυκλοφόρησαν το "Made In Heaven" (1995) στο οποίο υπήρχαν οι τελευταίες ηχογραφήσεις του Mercury και κάποιες επανεκτελέσεις τραγουδιών από τη solo καριέρα του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι τελευταίοι προσωπικοί δίσκοι τόσο του May, όσο και του Taylor, κυκλοφόρησαν αμφότεροι πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, το 1998.

  • SHARE
  • TWEET