Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι του "Black Album"

Αναζητούμε το κορυφαίο από τα δώδεκα τραγούδια του πέμπτου δίσκου των Metallica

03/08/2021 @ 13:23

Το πόσο επιτυχημένος δίσκος, σε καλλιτεχνικούς και εμπορικούς όρους, είναι το "Black Album" των Metallica, αποτελεί μεγάλη αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Μετά από σταθερά ανοδική πορεία με τέσσερα άλμπουμ που ήδη είχαν αφήσει έντονο στίγμα, η τετράδα των Hetfield, Ulrich, Hammett, Newsted μεγαλουργεί υπό την καθοδήγηση του παραγωγού Bob Rock και εκτοξεύει την φήμη της.

Το τυπικά ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος με το κατάμαυρο εξώφυλλο που καθιερώθηκε στη συλλογική μνήμη του κοινού ως "Black Album", περιελάμβανε πέντε τεράστια single και επτά λιγότερο φημισμένα, αλλά πολύ σπουδαία τραγούδια.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης σε λίγες ημέρες 30 χρόνων από την κυκλοφορία του, αλλά και της επικείμενης επετειακής επανακυκλοφορίας, αναζητούμε το κορυφαίο από τα δώδεκα τραγούδια του.

Στην ψηφοφορία που ακολουθεί, έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε το κορυφαίο και κατ' επέκταση τα κορυφαίων των κορυφαίων, επιλέγοντας μέχρι δύο τραγούδια.

Σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τον επιπλέον πονοκέφαλο εν μέσω ακραίου και παρατεταμένου καύσωνα! Καλή απόλαυση στην ακρόαση του δίσκου!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποια είναι για εσάς τα καλύτερα τραγούδια του "Black Album";
Wherever I May Roam
24.13%
Sad But True
14.97%
The Unforgiven
14.72%
Enter Sandman
13.7%
My Friend Of Misery
9.49%
Nothing Else Matters
8.26%
The God That Failed
5.48%
Of Wolf And Man
2.82%
Through The Never
2.04%
Don't Tread On Me
1.68%
Holier Than Thou
1.47%
The Struggle Within
1.23%
  • SHARE
  • TWEET