Γιατί ακυρώνουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους οι Stone Temple Pilots;

Η τελευταία ανακοίνωση του συγκροτήματος δεν ρίχνει φως στα αίτια

04/02/2014 @ 10:52
Τις προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο διάστημα συναυλίες τους σε Αυστραλία, Μέση Ανατολή και Χαβάη ακύρωσαν πριν από μερικές μέρες οι Stone Temple Pilots, με τους διοργανωτές του φεστιβάλ Soundwave να αναφέρουν ως αιτία της ακύρωσης τις συνεχιζόμενες υποχρεώσεις του συγκροτήματος στο studio, όπου ηχογραφούν τον νέο τους δίσκο.

Το συγκρότημα ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε αναίρεσε τους ισχυρισμούς των διοργανωτών του φεστιβάλ:

«Λυπούμαστε για το γεγονός ότι οι επερχόμενες εμφανίσεις μας στην Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και τη Χαβάη έπρεπε να ακυρωθούν, καθώς αυτό επέβαλε ο προγραμματισμός μας. Μια αρχική ανακοίνωση που ανέφερε ως αιτία «καθυστερήσεις λόγω ηχογραφήσεων» δεν ήταν αληθής – δεν έχει σχέση με την ηχογράφηση του νέου υλικού των Stone Temple Pilots. Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε αυτές τις συναυλίες και ανυπομονούμε να επανορθώσουμε στο μέλλον.»

Παρά την διευκρινιστική ανακοίνωση του συγκροτήματος, το μυστήριο όσον αφορά τα αίτια της ακύρωσης παραμένει. Γεγονός είναι πάντως, όπως και να 'χει, ότι ο προγραμματισμός των Stone Temple Pilots εξαρτάται σαφώς από τις υποχρεώσεις του τραγουδιστή της μπάντας, Chester Bennington, με τους Linkin Park.
  • SHARE
  • TWEET