Με φωνητικά του Chester Bennington το νέο single και άλμπουμ των Grey Daze

«Ο νέος μας δίσκος είναι ένας εορτασμός για τον φίλο μας, το ταλέντο και τη μουσική του»

18/04/2022 @ 12:32

Οι Grey Daze, το σχήμα του Chester Bennington πριν τους Linkin Park, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.

Συγκεκριμένα, o τραγουδιστής αποχώρησε από την μπάντα το 1998, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν επανήλθε στις τάξεις τους, με τον θάνατό του το 2017 να διακόπτει τις ηχογραφήσεις ενός νέου δίσκου.

Εν τέλει, οι Grey Daze κυκλοφόρησαν το 2020 το άλμπουμ "Amends", που περιείχε συνθέσεις βασισμένες στα ηχογραφημένα φωνητικά του Bennington.

Τώρα, το σχήμα αναμένεται να επιστρέψει με νέο δίσκο, το "The Phoenix", που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου.

Ο δίσκος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω θα περιέχει δέκα συνθέσεις, έχοντας ως καλεσμένους τους Dave Navarro, Richard Patrick και τις Lily και Lila Bennington, κόρες του Chester.

Παράλληλα, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από το άλμπουμ, για το κομμάτι "Saturation (Strange Love)", του οποίου το video clip, στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός Chester να τραγουδάει επί σκηνής, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η μπάντα, σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ανέφερε πως «σε αντίθεση με τον προκάτοχό της, που βασιζόταν στον θρήνο για την απώλειά του, αυτή είναι ένας εορτασμός του φίλου μας, του ταλέντου και της μουσικής του. Απωτυπώνει το νεύρο και την ενέργεια την οποία αγάπησε ο κόσμος, ενώ είναι πιο επιθετική. Αν αγαπάς τις κραυγές του Chester, θα λατρέψεις τον δίσκο».

1 – ‘Saturation (Strange Love)’
2 – ‘Starting To Fly’
3 – ‘Be Your Man’
4 – ‘Holding You’ (featuring Dave Navarro)
5 – ‘Hole’
6 – ‘Drag’
7 – ‘Believe Me’ (featuring Richard Patrick)
8 – ‘Anything Anything’
9 – ‘Spin’
10 – ‘Wake Me’

  • SHARE
  • TWEET