O Gary Numan επιστρέφει με νέο δίσκο

Πρόκειται για το θεματικό sequel του προ τριετίας "Savage"

13/01/2021 @ 11:28

Ο πρωτοπόρος της synthpop και ηλεκτρονικής σκηνής, Gary Numan, αποκάλυψε την άφιξη του δέκατου όγδοου δίσκου της καριέρας του.

Πρόκειται για το "Intruder", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου, θα διαδέχεται το προ τετραετίας "Savage (Songs From Broken World)".

Ο μουσικός, εξήγησε πως το νέο άλμπουμ, από το οποίο μπορείτε να ακούσετε το ομότιτλο single εδώ, αποτελεί και θεματικό sequel του προκατόχου του:

«Το "Intruder" μελετά την κλιματική αλλαγή από την οπτική της ίδιας της Γης. Αν ο πλανήτης μπορούσε να μιλήσει και να αισθανθεί πράγματα όπως εμείς, τι θα έκανε; Πως θα ένιωθε;

Τα τραγούδια, στο μεγαλύτερο μέρος τους, επιχειρούν να δώσουν φωνή στη Γη, ή τουλάχιστον να εκφράσουν όσα πιστεύω εγώ πως αισθάνεται αυτή την στιγμή.

Ο πλανήτης μας βλέπει ως τα εγωιστικά παιδιά του που μεγάλωσαν, αδιαφορώντας πλήρως για την ευημερία του. Νιώθει προδομένος και πληγωμένος. Απογοητευμένος και διαλυμένος, τώρα θέλει να αντισταθεί. Πρακτικά, βλέπει την ανθρωπότητα ως ένα ιό που του επιτίθεται. Η κλιματική αλλαγή είναι το αδιάψευστο πειστήριο του ότι η Γη αναφωνεί ως εδώ και πλέον κάνει ό,τι μπορεί για να μας ξεφορτωθεί».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του 'Intruder".

‘Betrayed’
‘The Gift’
‘I Am Screaming’
‘Intruder’
‘Is This World Not Enough’
‘A Black Sun
‘The Chosen’
‘And It Breaks Me Again’
‘Saints And Liars’
‘Now And Forever’
‘The End of Dragons’
‘When You Fall’ (bonus track on deluxe CD, vinyl and digital formats)
‘The End of Dragons (alt piano)’ (bonus track on vinyl and digital formats)

  • SHARE
  • TWEET