Έτοιμος ο νέος δίσκος των Judas Priest, σύμφωνα με τον Rob Halford

Στην τελική ευθεία για τον διάδοχο του "Nostradamus" βρίσκονται οι Βρετανοί

19/03/2014 @ 10:21
Το γεγονός πως ο νέος δίσκος των Judas Priest είναι απολύτως έτοιμος επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής του group, Rob Halford, στο περιθώριο του gala για το 3rd Ronnie James Dio Annual Awards, χωρίς να αναφερθεί πάντως στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η ακριβής δήλωση του Halford στο Artisan News έχει ως εξής:

«Ο δίσκος έχει ολοκληρωθεί. Έχει ολοκληρωθεί απολύτως αυτή τη στιγμή. Είναι μια ανακούφιση. Είναι μια ανακούφιση διότι κάθε φορά που οι Priest δημιουργούν ένα άλμπουμ, όπως και κάθε μπάντα, βάζουν την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό. Ισχύει το τυπικό «αίμα, ιδρώτας και δάκρυα». Δεν είναι εύκολο πράγμα μετά από 40 χρόνια. Αλλά οι Priest ήταν πάντα έτοιμοι για αυτή τη πρόκληση, και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καθώς προχωράμε στα μεταλλικά μας χρόνια. Έτσι, αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τους Priest: 40ή επέτειος και ένας νέος δίσκος. Η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.»

Το επερχόμενο άλμπουμ των Judas Priest θα είναι το πρώτο για τον νέο κιθαρίστα της μπάντας, Richie Faulkner, και το πρώτο στην 40-χρονη ιστορία του group χωρίς τον κιθαρίστα K.K. Downing, ο οποίος αποχώρησε τον Απρίλιο του 2011.

Τελευταία δισκογραφική δουλειά για τους Βρετανούς θρύλους του heavy metal ήταν το "Nostradamus" που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2008.

Οι Judas Priest επισκέφτηκαν τελευταία φορά τη χώρα μας λίγους μήνες μετά από την αποχώρηση του Downing, για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • SHARE
  • TWEET