Δελτίο Τύπου: Adler's Appetite και πάλι στη χώρα μας

10/01/2005 @ 08:56
Η Kazan dB Productions και το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses, Gunsnroses.gr, παρουσιάζουν τους Adler's Appetite στην Ελλάδα. Οι Adler's Appetite επιστρέφουν στην Ελλάδα! O Steven Adler, drummer των θρυλικών Guns N' Roses, επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με την παρέα του στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου EP του συγκροτήματος. Οι Adler's Appetite αποτελούνται απο τους καταξιώμενους μουσικούς Jizzy Pearl (Ratt / πρώην Love-Hate), Keri Kelli (Slash's Snakepit / Warrant / L.A. Guns / Vince Neil), Robbie Crane (Vince Neil / Ratt) και φυσικά τον Steven Adler. Οι Adler's Appetite παίζουν πολλές μεγάλες επιτυχίες των Guns N' Roses από το κορυφαίο hard rock ντεμπούτο άλμπουμ όλων των εποχών, "Appetite For Destruction", διάφορα τραγούδια μεγάλων συγκροτημάτων (AC/DC κ.α.) και φυσικά τραγούδια απο το νέο τους EP.

O Steven Adler ξεκίνησε την καριέρα του ως drummer των Guns N' Roses μέχρι και το 1991 όταν αποχώρησε απο το συγκρότημα λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Steven πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του σε δύο άλμπουμ των GN'R, στο κορυφαίο hard rock ντεμπούντο άλμπουμ όλων των εποχών "Appetite For Destruction" και στο GN'R Lies. Συμμετείχε επίσης στο "Civil War" από το "Use Your Illusion 2".

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου: On Stage, Αλεξανδρούπολη
Παρασκεύη 11 Φεβρουαρίου: Ξυλουργείο-Μύλος, Θεσσαλονίκη

Αναμένεται ανακοίνωση και για τρίτη συναυλία.
  • SHARE
  • TWEET