Dave Grohl: «Αν θελήσουμε, οι Foo Fighters θα μπορούσαν να μετατραπούν σε death metal μπάντα»

Ο διάσημος frontman σχολίασε την ικανότητα της μπάντας να εξελίσσεται ηχητικά

10/11/2020 @ 13:32

Πριν λίγες μέρες, οι Foo Fighters αποκάλυψαν την άφιξη του νέου τους, δέκατου δίσκου, δίνοντας στη δημοσιότητα και το πρώτο single μέσα από αυτόν.

Η μπάντα, εμφανίστηκε μάλιστα πριν λίγες μέρες στο Saturday Night Live του NBC, παρουσιάζοντας το "Shame Shame" σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, ενώ ακολούθησε μια συνέντευξη του Dave Grohl στο NME, όπου σχολίασε την ηχητική κατεύθυνση του νέου δίσκου:

«Αποφασίσαμε να πούμε πως, ξέρεις τι, θα φτιάξουμε έναν ρυθμικό δίσκο για party».

Ο Grohl συνέχισε, δίνοντας την ερμηνεία του σχετικά με την ικανότητα των Foo Fighters να προχωρούν σε ηχητικές διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια της πορείας τους:

«Στα 25 χρόνια πορείας μας, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε κάτι που ηχεί φρέσκο. Έχουμε συνθέσει τόσα διαφορετικά άλμπουμ, από ακουστικά μέχρι πιο punk-rock, ακόμη και πιο mid-tempo Americana πράγματα. Συνεπώς, πάντα προχωράμε με το ένστικτό μας, έχουμε τόσες διαφορετικές πλευρές».

Σε άλλη του συνέντευξη στον Sirius XM όμως, ο Grohl επεκτάθηκε πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι:

«Ειλικρινά πιστεύω πως είμαστε ικανοί να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν το πιστέψουμε και αφοσιωθούμε, μπορούμε ως χαμαιλέοντες να μετατραπούμε σε μια death metal μπάντα, ή, στο άλλο άκρο, τους Carpenters. Οπότε, κάθε φορά αποφασίζουμε, τι θέλουμε να κάνουμε και που να πάμε. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να φτιάξουμε ένα διασκεδαστικό δίσκο».

Δείτε επίσης:

Οι προσωπικότητες των '10s: Dave Grohl

The Rocking '10s: Οι συναυλίες της δεκαετίας στη χώρα μας

  • SHARE
  • TWEET