Επανακυκλοφορεί το εμβληματικό "The Crew" των 7Seconds

Θα περιλαμβάνει λεύκωμα με σχόλια από τους Ian MacKaye, Jello Biafra, Fat Mike, Roger Miret, κ.ά..

13/05/2021 @ 12:21

H Trust Records, σε συνέχεια των επανακυκλοφοριών εμβληματικών punk και hardcore δίσκων, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την επανέκδοση του εμβληματικού "The Crew" των 7Seconds.

Η νέα εκδοχή του κλασικού άλμπουμ από το 1984, διαδέχεται αυτή του ιστορικού "Group Sex" των Circle Jerks και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, με το άλμπουμ να διατίθεται ψηφιακά για πρώτη φορά έως τώρα στις 25 Ιουνίου.

Το remastering πραγματοποιήθηκε από τις αυθεντικές αναλογικές ταινίες του παραγωγού David Gardner, με τη βινυλιακή gatefold έκδοση να συνοδεύεται από νέο artwork καθώς και από ένα λεύκωμα 20 σελίδων, που αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της μπάντας καθώς και της σύνθεσης του "The Crew".

Το έντυπο, θα περιλαμβάνει επίσης σχόλια και ανέκδοτα γύρω από την κυκλοφορία από τους Ian MacKaye, Jello Biafra, Keith Morris, Damian Abraham, Brian Baker, Fat Mike, Roger Miret, κ.ά..

Μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα από την επανακυκλοφορία την οποία μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ, ακούγοντας το "Young Till I Die" στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε έναν εισαγωγικό οδηγό στο American Hardcore, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της επετειακής επανακυκλοφορίας.

SIDE A
01. Here's Your Warning
02. Definite Choice
03. Not Just Boys Fun
04. This Is The Angry Part 2
05. Straight On
06. You Lose
07. What If There's War In America
08. The Crew
09. Clenched Fists, Black Eyes

SIDE B
10. Colorblind
11. Aim To Please
12. Boss
13. Young Till I Die
14. Red & Black
15. Diehard
16. I Have A Dream
17. Bully
18. Trust

  • SHARE
  • TWEET