Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας: Γιάννης Χαρούλης, Ιουλία Καραπατάκη, Σπύρος Γραμμένος, Bubble Bobble
Κυριάκι Βοιωτίας @ Δάσος Αρβανίτσας

Συγκροτήματα | Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας: Γιάννης Χαρούλης, Ιουλία Καραπατάκη, Σπύρος Γραμμένος, Bubble Bobble |
Ημερομηνία |
Σάββατο, 12 Ιουλίου 2025 |
Πόλη | Κυριάκι Βοιωτίας |
Χώρος | Δάσος Αρβανίτσας |
Διεύθυνση | Κυριάκι Βοιωτίας |
Τηλέφωνο | |
Τιμή εισιτηρίου | |
Ώρα έναρξης | |
Σημεία προπώλησης | |
Διοργανωτής | ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ |
12o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΒΑΝΙΤΣΑΣ
Παρασκευή 11/7 – Κυριακή 13/7
Το Φεστιβάλ της Αρβανίτσας, μας υποδέχεται και φέτος, στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του, από την Παρασκευή 11 ως την Κυριακή 13 Ιουλίου,
όπως πάντα στο Οροπέδιο των Μουσών, με σκηνικό τα υπέροχα έλατα του Ελικώνα!
Το αγαπημένο φεστιβάλ των κατασκηνωτών, και το μεγαλύτερο του είδους τόσο κοντά στην Αθήνα, το Φεστιβάλ Δάσους της Αρβανίτσας, επιστρέφει για 12η χρονιά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
BLOODY HAWK
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ x WISE
ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
BUBBLE BOBBLE
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
THE MAGIC BUS
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει το 12ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο, 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής που πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, τον Ιούλιο, στo πανέμορφο οροπέδιο του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, κάτω από τη φυσική σκιά των δέντρων.
Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος όσοι προμηθεύονται 3ήμερα εισιτήρια μπορούν να κατασκηνώσουν δωρεάν στο βουνό, σε μια τεράστια, εντυπωσιακής ομορφιάς έκταση, γεμάτη αιωνόβια έλατα.
Για τις μέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται στοχευμένα για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.
Αναλυτικότερα, στο χώρο θα υπάρχουν κυλικείο, μπαρ, ψησταριά, χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες, ιατρείο και 2 ασθενοφόρα, καθώς επίσης και παρουσία της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς.
Η περιοχή
Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση είναι ελάχιστη.
Η περιοχή απέχει 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα, ενώ οι παραλίες του Κορινθιακού κόλπου βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας με το αυτοκίνητο.
Ο Ε.Ο.Σ. Κυριακίου
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση.
Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής. Και σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβαλικά γεγονότα του καλοκαιριού!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς γιατί κινδυνεύει το δάσος!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
*** Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων: Τετάρτη, 21/5
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
http://festival.oreivatikos-kiriakiou.gr
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ