Rethymno Rocks: Beast In Black, Crashdiet, Aherusia, Meden Agan

Ρέθυμνο @ Φορτέτζα

Rethymno Rocks: Beast In Black, Crashdiet, Aherusia, Meden Agan Ρέθυμνο @ Φορτέτζα
Συγκροτήματα Rethymno Rocks: Beast In Black, Crashdiet, Aherusia, Meden Agan
Ημερομηνία Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024
Πόλη Ρέθυμνο
Χώρος Φορτέτζα
Διεύθυνση Λόφος του Ιμπραήμ Χαν
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 35 e
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης rethymnorocks.gr
Διοργανωτής Rethymno Rocks Festival

Παρασκευή 30 Αύγούστου: 
Beast In Black, CRASHDÏET, AHERUSIA, MEDEN AGAN

Εισιτήρια για τα main events της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι διαθέσιμα τώρα από τη σελίδα μας www.rethymnorocks.gr.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ανταλάσσονται στην πόρτα με hard copies. Φυσική προπώληση hard copy εισιτηρίων θα ακολουθήσει αργότερα σε επιλεγμένα σημεία.


To Rethymno Rocks! Festival υπερήφανα υποδέχεται τους Φινλανδούς Beast In Black για πρώτη φορά στο νησί μας! Μετά από τα θρυλικά live του 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Berserkers του Βορρά επιστρέφουν στην Ελλάδα με one-off σταθμό το Ρέθυμνο για ένα show που θα καθηλώσει και θα ξεσηκώσει τους πάντες! Οι Beast In Black του δικού μας Γιάννη Παπαδόπουλου διανύουν μια από τις σημαντικότερες και πιο πετυχημένες περιόδους τους σαν μπάντα με sold out shows ανά τον κόσμο και τρεις εκπληκτικές δισκογραφικές δουλειές, κομμάτια από τις οποίες θα απολαύσουμε ζωντανά στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #4 φέτος το καλοκαίρι. Με ένα setlist-φωτιά, φρεσκάδα, δύναμη και party επί σκηνής οι Beast In Black έρχονται πανέτοιμοι για μια ιστορική βραδιά εντός των Τειχών! One Night in Rethymno την Παρασκευή 30 Αυγούστου με τους Beast In Black  και το πιο κολασμένο Midnight Rendezvous έκλεισε για φέτος το καλοκαίρι, μόνο στο Κάστρο της Φορτέτζας και το Rethymno Rocks! Festival! Μη λείψει κανείς!

Οι CRASHDÏET επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 15 χρόνια! Οι ασυμβίβαστοι Σουηδοί, πάντα φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι, έρχονται για πρώτη φορα στην Κρήτη να μας προσφέρουν απλόχερα σπαρταριστό Sleaze/Metal με κομμάτια από όλη τη δισκογραφία τους και με την μοναδική σκηνική παρουσία που τους χαρακτηρίζει. Με μεγάλη ανυπομονησία για ύμνους όπως τα “Generation Wild” και “Riot in Everyone”, μέχρι το υπέρτατο “Automaton” του 2022 και ό,τι νεότερο προκύψει μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ετοιμαζόμαστε όλοι πυρετωδως για CRASHDÏET το ερχόμενο καλοκαίρι, μια από τις ξεχωριστές εκπλήξεις του Rethymno Rocks! Open Air Festival #4

Καλωσορίζουμε τους Αθηναίους AHERUSIA στο billing του φετινού Rethymno Rocks! Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την τελευταία εμφάνισή τους στο Ρέθυμνο και οι AHERUSIA επιστρέφουν με πλήρως ανανεωμένο αέρα σα μπάντα και ένα εκπληκτικό νέο - πέμπτο - δίσκο με τίτλο "Bacchus ~Epiphanies Of The Crazy God". Μια μπάντα που μουσικά και προσωπικά είχε πάντα δυνατούς δεσμούς με την Κρήτη, πάντα πιστοί στις Folk Metal/Post Black αναζητήσεις τους συνεχίζουν να δημιουργούν ξεχωριστά παγανιστικά, οργιαστικά ηχοτοπία που είναι αδύνατον να μη συνεπάρουν τον θεατή. Ακολουθώντας μουσικούς δρόμους και τρόπους που απαντώνται στην εγγύς Ανατολή και την ελληνική Folk μουσική, με ήχο άρρηκτα συνδεδεμένο με το Pagan Metal και την αισθητική του, οι μοναδικοί AHERUSIA επιστρέφουν στο Ρέθυμνο και θα είναι ένα από τα σημαντικά highlights του φετινού φεστιβάλ. Ανυπομονούμε να τους υποδεχτούμε εντός των τειχών του Κάστρου και να μας ταξιδέψουν σε μυστικιστικούς, εκστατικούς Βακχικούς ρυθμούς!

Με κοντά 20 χρόνια πορείας, 4 full-length και πολύ σημαντικές στιγμές στο σανίδι ως τώρα, οι Αθηναίοι MEDEN AGAN έρχονται να “κουμπώσουν” ιδανικά στο billing του φετινού RR! Τα τελευταία χρόνια η πορεία της μπάντας είναι σταθερά ανοδική με συνεχή προσήλωση στον επαγγελματισμό και την προσεγμένη αισθητική, με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία της Δήμητρας Παναρίτη να κλέβει τις εντυπώσεις και να “παντρεύεται” υποδειγματικά με τις άριστα δουλεμένες συνθέσεις. Από τις highlight στιγμές της μπάντας ως τώρα αποτελεί η εμφάνιση τους σαν opening act στους Manowar το 2022 στην Αθήνα. Το ολόφρεσκο επικείμενο πέμπτο album τους με τίτλο “My Name is Katherine” αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο του 2024, οπότε περιμένουμε εναγωνίως να ακούσουμε δείγματα από το υπέροχο νέο υλικό την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Ρέθυμνο!

Αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες από την  διοργάνωση

Ομάδα Rocking.gr

  • SHARE
  • TWEET