Absinthe Green, Misty Route, Alchemists

Αθήνα @ Temple Athens

Absinthe Green, Misty Route, Alchemists Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Absinthe Green, Misty Route, Alchemists
Ημερομηνία Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης cometogether.live, Full Moon store
Διοργανωτής Black Temple

Οι ABSINTHE GREEN επιστρέφουν στο Temple Athens, το Σάββατο 1 Ιουνίου, με special guests τους  MISTY ROUTE και ALCHEMISTS.

Πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”, γνωστής στο ευρύ κοινό ως μπασίστας των Γερμανών Enemy of the Sun και των Ελλήνων dark metallers RandomWalk -μεταξύ άλλων- βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας του επερχόμενου full album "Of Love and Pain", που αποτελεί ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστό για τις δουλειές του με HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, ενώ ο ήχος τους συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και πολυποίκιλα φωνητικά, ικανά να τους κάνουν προσιτούς και αγαπητούς στις μάζες!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι alternative metallers Misty Route με το πολλαπλών επιρροών και ταχυτήτων, ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και γεμάτο metal grooves υλικό τους, που επίσης βρίσκονται στην περιόδο προετοιμασίας της νέας -δεύτερης σε σειράς- πλήρους κυκλοφορίας τους, ενώ την συναυλία θα ανοίξουν οι hard rockers Alchemists, που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το ντεμπούτο album τους, ενώ ο ήχος τους σε πολλές περιπτώσεις φλερτάρει με ετερόκλητα μουσικά είδη όπως το prog, το metalcore και το traditional heavy metal.

Live Info:

Πού: Temple, ‘Ιακχου 17, 11854, Αθήνα

Πότε: Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024

Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων:
https://cometogether.live/event/1000/absinthe-green-misty-route-alchemists-live-at-temple

https://absinthegreen.com/store


Περιορισμένη φυσική προπώληση εισιτηρίων:

FullMoon Store, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια


Οι Absinthe Green αποτελούν το πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”. H Absinthe έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας μπάσο για διεθνείς μέταλ μπάντες όπως οι Γερμανοί Enemy of the Sun καθώς και για τους Έλληνες dark metallers RandomWalk, μεταξύ άλλων.

Η ολοκλήρωση των τραγουδιών για το ντεμπούτο άλμπουμ συνέβη παράλληλα με την επιστροφή της στην Ελλάδα στα τέλη του 2019, όπου η Absinthe πλαισιώθηκε από τον Harry Mason στα drums, με τον οποίο συνεργάστηκαν παλαιότερα στους RandomWalk και αργότερα από τον Villy Pirris στο μπάσο, και τον Πάνο Οικονομάκη στην κιθάρα, δημιουργώντας τους Absinthe Green ως full μπαντα.

Το επερχόμενο άλμπουμ τους “Of Love and Pain” είναι ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστός για τις παραγωγές του σε HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, και συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και μια ποικιλία φωνητικών που έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ένα ευρύτερο μουσικό κοινό.

Website: https://absinthegreen.com/

Facebook: https://www.facebook.com/absinthegreenmusic

YouTube: https://www.youtube.com/@absinthegreen

Bandcamp: https://absinthegreen.bandcamp.com/

Spotify: https://tinyurl.com/AbsintheGreen-sptfy


Οι Misty Route είναι μία alternative metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2019, με έδρα την Αθήνα.

Το μουσικό τους ύφος προκύπτει από ένα κράμα διαφορετικών μουσικών επιρροών, με κύρια χαρακτηριστικά την ατμοσφαιρικότητα και την κλιμακούμενη γκρούβα, ενώνοντας αρμονικά ψυχεδελικές ροκ πινελιές με metal ξεσπάσματα. 

Το group απαρτίζεται από τους Λευτέρη Σαατσάκη στην κιθάρα και τα φωνητικά, Γιώργο Κονόμη στο μπάσο και Κωνσταντίνο Καλούδη στα τύμπανα.

Μετά την κυκλοφορία 3 demo κομματιών το 2020, οι Misty Route κυκλοφόρησαν στις 26/12/2021 το πρώτο full-length άλμπουμ τους με τίτλο “Without A Trace”. Η μίξη του άλμπουμ έγινε από τον Αντώνη Κοντόζογλου στο 9800 Studios, στο Αιγάλεω, ο οποίος ανέλαβε μαζί με τους Misty Route και την τελική παραγωγή. Το mastering επιμελήθηκε ο Göran Finnberg στο ΑΒ mastering room στη Σουηδία, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα-μεγαθήρια του σκληρού ήχου όπως Opeth, In Flames, Meshuggah, Arch Enemy, Soilwork, Hammerfall και Dark Tranquility. Στο διάστημα από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το "Without A Trace" έχει καταφέρει να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι Misty Route συνεχίζουν να προσθέτουν δυνατά live στο ενεργητικό τους, όπως την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Κύτταρο για το επετειακό live των Μέμφις, ή την περσινή τους παρουσία στο Over The Wall Festival. Η μπάντα ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της σε metal φεστιβάλ της Γαλλίας τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ παράλληλα βρίσκεται ήδη σε στάδιο επεξεργασίας νέου υλικού για την προετοιμασία του 2ου άλμπουμ της.

HyperFollow: https://distrokid.com/hyperfollow/mistyroute/without-a-trace

Facebook: www.facebook.com/MistyRoute

YouTube: www.youtube.com/c/mistyroute

Bandcamp: https://mistyroute.bandcamp.com/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4ZcL3qNbxz6U1N625J3Sl2


Οι ALCHEMISTS δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2020 ως μία hard rock μπάντα και ξεκίνησαν να δρουν ενεργά γράφοντας μουσική και παίζοντας διάφορες συναυλίες κατά το 2021. Το τελικό τους line-up ολοκληρώθηκε στα μέσα του 2023, όπου άλλαξαν τα φωνητικά και ο ίδιος ο χαρακτήρας του σχήματος έλαβε μία πιο progressive χροιά με αρκετά metalcore στοιχεία που όμως διατηρεί την αίσθηση του κλασσικού heavy metal ήχου. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαδικασία δημιουργίας του ντεμπούτου άλμπουμ τους, έχοντας σημειώσει λίγες, όμως σημαντικές εμφανίσεις. Το συγκροτημα αποτελειται απο τους: Christos Kalentzos (κιθάρα), Thodoris Grigoroudis (μπάσο), Gerasimos Avgeris (drums) και Maria Kanellaki (φωνητικά).

Facebook : https://www.facebook.com/Official.Alchemists?locale=el_GR

Instagram : https://www.instagram.com/alchemists_band/

YouTube : https://www.youtube.com/@alchemists_band

Spotify : https://open.spotify.com/artist/42NTvMJa7DwAdGR98Orcy1?si=EUzTzdmdQPm7oeQqpjlEEQ  

Tickets Available Here

  • SHARE
  • TWEET