Black Sabbath & R. J. Dio tribute: Sabbath Universe, Rising Project

Αθήνα @ Holy Wood Stage

Black Sabbath & R. J. Dio tribute: Sabbath Universe, Rising Project Αθήνα @ Holy Wood Stage
Συγκροτήματα Black Sabbath & R. J. Dio tribute: Sabbath Universe, Rising Project
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Holy Wood Stage
Διεύθυνση Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
Τηλέφωνο 210-9700418
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας

Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην μουσική των κλασικών Black Sabbath αλλά και του Ronnie James Dio με δύο από τα καλύτερα tribute σχήματα της πόλης

Οι Rising Project - Ronnie James Dio tribute band σχηματίστηκαν πριν λίγα χρόνια μέσα από την ανάγκη να αποδοθεί σωστά και με το δέοντα σεβασμό το έργο και η καριέρα του τεράστιου Ronnie James Dio. Αποτελούνται από έμπειρους μουσικούς και frontman μια από τις καλύτερες φωνές που διαθέτει η σκηνή αυτής της πόλης. Όσοι δεν τους έχουν δει επί σκηνής, ας είναι προετοιμασμένοι για μια πειστικότατη R.J.Dio tribute εμπειρία, αφού το σχήμα αυτό επιδεικνύει ευλαβική όσο και αδιάσπαστη προσήλωση στη μεταφορά της αυθεντικής ατμόσφαιρας των κορυφαίων τραγουδιών που ερμήνευσε ο εμβληματικός τραγουδιστής. Rainbow, Black Sabbath και Dio έχουν την τιμητική τους σε ένα πλουραλιστικό και προσεγμένο πρόγραμμα που εκτείνεται σε τέσσερεις δεκαετίες με σκοπό να δημιουργήσει ένα ταξίδι στο χρόνο με έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Οι Rising Project είναι οι:
Victor Anastasopoulos – Φωνή
Kyriakos Katsiadramis – Κιθάρα
Manos Markopoulos – Μπάσο και φωνητικά
Dimitris “Melodos” Kiames – Πλήκτρα
Kostas Anastasopoulos – Τύμπανα και φωνητικά

Οι Sabbath Universe είναι ένα σχήμα που αφιερώνεται στην πρώτη περίοδο του συγκροτήματος από το Birmingham. Τότε που ο θεός Ozzy περίφερε την τρέλα του και τη μοναδική του ερμηνεία στα ζοφερά και σκοτεινά βαρυμέταλλα κομμάτια που έχουν γίνει σταθμοί στην heavy metal κουλτούρα.
Τα μουσικά τους μονοπάτια χαρτογραφούνται από κομμάτια όπως το πιο μαύρο κι από μαύρο Black Sabbath, το αντιπολεμικό War Pigs, το βαρυκόκαλο Into the Void, το σχιζοφρενικό Paranoid, το υπόγειο Electric Funeral, το εθιστικό Snowblind, το επαναστατικό Children of the Grave, το υπερκόσμιο A National Acrobat, το υπερφυσικό The Wizard και πολλά άλλα διαμάντια της πορείας των αρχικών Black Sabbath.

Οι Sabbath Universe είναι οι:
Michael Drakakakis: Tύμπανα
Tasos Vrettakis: Mπάσο
Gooters George: Kιθάρα
George Michas: Φωνή

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Black Sabbath & R. J. DIO tribute: 'Sabbath Universe' & 'Rising Project' @HolyWood Stage.Athens


Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι 'Sabbath Universe' & 'Rising Project' έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!

HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas

Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ''κόκκινης γραμμής''
- https://www.athinorama.gr/.../agios-dimitrios.../3017152
- https://www.athinorama.gr/metrorama/redline

Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Ώρα Έναρξης: 22:00

Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.

Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!

Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

  • SHARE
  • TWEET