Sabotaz

Αθήνα @ Κύτταρο

Sabotaz Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Sabotaz
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

 SABOTAZ THE BAND!

ΠΕΜΠΤΕΣ 14 & 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μια έκρηξη μελωδικής ενέργειας στο Κύτταρο!

«Γεννήθηκαν» στην καραντίνα...

... τους ένωσε η ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν μακριά από το ζοφερό τώρα, στο πριν και τις μουσικές μας ρίζες, με το βλέμμα στο μετά, με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση! Έρχονται «αρματωμένοι», με ξεχωριστά τραγούδια δοσμένα μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και δικές τους συνθέσεις με μοναδικό σκοπό να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να σε εθισουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους!

Η πρώτη δόση, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δεύτερη, μια βδομάδα μετά...

Κάτι μας λέει πως δε θα είναι αρκετές...

Οι SABOTAZ ήρθαν για να μείνουν!

THE STORY....

Πανδημία, καραντίνα, μια πρωτόγνωρη κατάσταση... Μια ευκαιρία για περισυλλογή, για αυτοκριτική, για ξεκαθαρίσματα, για νέες αρχές, για καινούργια βήματα...! Μέσα στη δύσκολη αυτή περίοδο όλοι μας μιλήσαμε με φίλους, συγγενείς αλλά και συνεργάτες, μοιραστήκαμε φοβίες, σκέψεις, όνειρα και αναρωτηθήκαμε «τι θα γίνει μετά?»

Έτσι, η Ευδοκία Ράπτη, ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, ο Ίωνας Κιζιρίδης, ο Παναγιώτης Δανίκας και ο Αλέξανδρος Αλεξίου, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τα μουσικά τους όνειρα και μέσα στην καραντίνα και εν μέσω τηλεδιασκέψεων δημιούργησαν τους «SABOTAZ»! Έβαλαν στο «τραπέζι» αγαπημένα τραγούδια και προσπάθησαν να τα κάνουν «δικά τους» ερμηνεύοντας τα με την προσωπική τους πινελιά! Λίγο καιρό μετά, το αποτέλεσμα αυτής της πηγαίας προσπάθειας, θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους ίδιους!!! Παράλληλα, δουλεύουν και δικές τους μουσικές ιδέες φτιάχνοντας τραγούδια πρωτότυπα, που ελίσσονται ελεύθερα, με κέφι, ανάμεσα στα «σύνορα» της ελληνικής λαϊκής, ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, φιλτραρισμένη, μέσα από τις «ηλεκτρικές» επιρροές τους και την ικανότητα τους να τα εξελίσσουν. Από το καλοκαίρι του 2020, η θεωρία γίνεται πράξη και παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι πρώτες τους εμφανίσεις, σε φεστιβάλ, μικρές και μεγάλες σκηνές, είναι γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο... Εμφανίσεις με πάθος, χιούμορ, κέφι και συγκίνηση, πρωτότυπες ερμηνείες γνωστών αγαπημένων τραγουδιών αλλά και δικών τους.

.. THE SHOW MUST GO ON...

Ένα τραγούδι απ’ το Αλγέρι

Μοιάζεις και συ σαν Θάλασσα

INFO:

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:

210 8224134 – 697 764 1373 & info@kyttarolive.gr

FB EVENT

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

Στην παράσταση θα επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι.

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος αξίας 4€ (μπύρα) ή 6€ (ποτό).

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνείτε στο 210 8224134.

ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών 9-12 πμ & 5-7 μμ

VIVA.GR  https://www.viva.gr/tickets/music/

11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου  http://www.11876.gr/

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ http://www.evripidis.gr/

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ http://www.athinorama.gr/

VIVA SPOT ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00πμ - 19:00μμ.

YOLENI'S: Δευτέρα έως Κυριακή: 12:00 - 20:00.

Καταστήματα WIND. 

  • SHARE
  • TWEET