Planet Of Zeus, Seahorse, Low Treble

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Planet Of Zeus, Seahorse, Low Treble Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Planet Of Zeus, Seahorse, Low Treble
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Seven Stores, Wind, Ticket House, Rover Bar
Διοργανωτής

PLANET OF ZEUS

Opening Acts: SEAHORSE & LOW TREBLE

Οι καταιγιστικοί Planet Οf Zeus παρουσιάζουν το εξαιρετικό νέο album τους, "Faith in Physics", μαζί με όλα τα εκρηκτικά τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στo Principal Club Theater!

Μια μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις, με αξιοζήλευτη πορεία και μια αδιαφιλονίκητη χημεία επί σκηνής. Με τη μία sold out συναυλία να διαδέχεται την άλλη, σε κάθε πόλη και σε κάθε venue, έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της χώρας μας εδώ και πολύ καιρό, ταξιδεύοντας τα βαριά, γεμάτα groove, riffs τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φετινή εμφάνισή τους στο Release Athens, στο πλάι των Clutch και Black Rebel Motorcycle Club, μνημονεύεται ακόμα. Η σχέση του αθηναϊκού heavy rock κουαρτέτου με το κοινό είναι μοναδική και πλέον οι εμφανίσεις τους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!

Το ντεμπούτο τους, "Eleven The Hard Way", το έπαιξε μέχρι και ο Bruce Dickinson στο BBC radio. Τα "Macho Libre" και "Vigilante" εδραίωσαν τη φήμη τους με τραγούδια σαν τα "Leftovers", "Vanity suit", "Vigilante" . Το "Loyal to the Pack", με τη μελωδία να βγαίνει μπροστά, έγινε το πιο επιτυχημένο album τους. Το "Live in Athens" απλά απέδειξε την εξέλιξή τους.

Ο νέος δίσκος τους ακούγεται ως το ιδανικό soundtrack της δυστοπικής κατάστασης του πλανήτη μας, ένα heavy rock ξέσπασμα! Στιχουργικά είναι σίγουρα ο δίσκος με τον πιο έντονο κοινωνικοπολιτικό στίχο. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, έγραψαν το album «σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές βρίσκουν παντού έδαφος, όπως και ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά». Ψηφιοποίηση, θρησκεία, ψευτο-επανάσταση των social media, κάθε είδους εθισμός. 

Η μπάντα ηχητικά επιλέγει τον "βρώμικο" δρόμο, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ταξιδεύουν τα μηνύματά τους. Heavy groove riffs, πανέξυπνα και γεμάτα, που θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές των Rage Against The Machine, την ενέργεια των MC5 και τα pop ερεθίσματα των Queens Of The Stone Age. 

Έγραψαν για το "Faith in Physics":

"To παιδί του έρωτα των Clutch με τους Soundgarden με τον έντονο σχολιασμό των RATM. Μια επίκαιρη επιστροφή." / Metal Hammer

"Αυτή η μοναδική αρμονία μεταξύ των τραγουδιών, φέρνει το album να κοντράρεται στην πρώτη θέση με προηγούμενά τους, αφού εδώ μιλάμε για το απόγειο της μουσική ωριμότητας τους." / Rockway.gr

SEAHORSE

Οι Seahorse φτιαχτηκαν το 2017 απο μουσικους με πολυ μεγαλη ιστορια στην Ελληνικη ροκ σκηνη. Οι Ασκληπιος Ζαμπετας (Τρυπες, Mushrooms, Ghost Note Project), Αλεξης Αποστολακης (Blues Wire, Θ.Παπακωνσταντινου-Λαικεδελικα, αμετρητα sessions), Nomik (Universal Trilogy, Sleepin'Pillow, solo καλλιτεχνης) εφτιαξαν το δικο τους οχημα και προσθεσαν τον Bill Vassilo (Johnny Carbonaras, Super Stereo, Γκουλαγκ).

Σε εναν κοσμο που θελει να τα βαζει ολα σε κουτακια, λενε οτι παιζουν rock οπως το καταλαβαινουν οι ιδιοι, με πολλη ενεργεια που τους επιτρεπει να κινουνται απο τεραστια riff σε ambient τοπια με αβιαστο τροπο. Μεγαλο τους πλεονεκτημα, ο ηχος τους: συμπαγης, ρυθμικος και τεραστιος, βασισμενος στο παιξιμο και την πειρα τους.

Τον Απριλη του 2017 κυκλοφορησαν το 10ιντσο βινυλιο ''The Rough Sessions'' σε εξαιρετικα περιορισμενο αριθμο για την record store day απο το Lotus Record Shop. Στις 22 Μαρτη του 2019 κυκλοφορησε το πρωτο τους CD "Heaven is underground'' απο την Labyrinth of Thoughts.

Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρες)
Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα, samples)
Nomik (φωνητικά)
Bill Vassilo (μπάσο)

LOW TREBLE

Τέσσερεις παλαβοί ξεκίνησαν να παίζουν μαζί τον Απρίλη του '15 και απλά κόλλησαν! Το είδος της μουσικής τους θα το κρίνετε εσείς καθώς οι επιρροές είναι πολλές και η φαντασία παίζει μυστήρια παιχνίδια!

Κωνσταντίνος Αδης Γεωργιάδης (φωνητικά)
Πάυλος Θεοδωράκης (τύμπανα)
Κωνσταντής Λάσκος (μπάσο)
Τόλης Αζάς (κιθάρα)

Info:

Προπώληση εισιτηρίων 10€ 
στο Ticket House, Rover Bar, Wind Stores, 7 spots! 
Online εισιτήρια στο Viva.gr

 
  • SHARE
  • TWEET