Συνθετικοί

Αθήνα @ Temple Athens

Συνθετικοί Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Συνθετικοί
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής

Συνθετικοί ζωντανά στην Αθήνα

Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Πόρτες: 21:00 – Εισιτήρια: 8€ (προπώληση & ταμείο)

Πληροφορίες: facebook.com/events/2387893798119838

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

• Τηλεφωνικά στο 11876

Reload Stores

Seven Spots

• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

Καταστήματα Wind

• Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)

Yolenis (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

• Ηλεκτρονική προπώληση: bit.ly/35einrE

Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν από τον Αποστόλη "Λοβέρδο" Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (programming). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP τους, που περιείχε 9 τραγούδια και τρία μόλις χρόνια μετά το συγκρότημα μπήκε στον πάγο.

Χρειάστηκε να περάσουν κάτι λιγότερο από 2 δεκαετίες, κι έτσι το 2010 επανασυνδέθηκαν, με το ίδιο όνομα και το ίδιο υλικό, με πρώτο στόχο να διαθέσουν στο κοινό το ημιτελές άλμπουμ της περιόδου 1990-1993, μέσω κυκλοφορίας του σε μορφή CD, υπό τον τίτλο "Προσωπεία - Εφιάλτες". Η μπάντα ήταν και πάλι δραστήρια και έτοιμη να προχωρήσει καλλιτεχνικά, σύμφωνα με τις βάσεις που τέθηκαν από την βραχύβια καλλιτεχνική τους πορεία στα '90s, αλλά μην σταματώντας να ηχούν επίκαιροι.

Το 2013 κυκλοφόρησαν το το άλμπουμ "Ανθρώπινες Ιστορίες", συνεχίζοντας να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για ζωντανές εμφανίσεις, ενώ το  2018 κυκλοφόρησε το τέταρτο σε σειρά "Την Τρέλα Θα Αγγίξω", αποδεικνύοντας περίτρανα πως το revival των Συνθετικών δεν ήταν μια αρπαχτή, αλλά μια υπόθεση αυστηρά καλλιτεχνική, που πάντα βρίσκει την ώθηση να προχωράει και να δημιουργεί.

Ακούραστοι και πάντα στην αιχμή της συναυλιακής ψυχαγωγίας, σε ένα διάλειμμα από τις ετοιμασίες του πέμπτου σε σειρά δισκογραφικού τους πονήματος, εμφανίζονται στην σκηνή του Temple, για μία βραδιά χωρίς όρια!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

• Συνθετικοί: bit.ly/2ZzluX8

  • SHARE
  • TWEET