D16, Variation Zero, The Dead Dranks, I Will Never.Again

Αθήνα @ DeathDisco

D16, Variation Zero, The Dead Dranks, I Will Never.Again Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα D16, Variation Zero, The Dead Dranks, I Will Never.Again
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Σάββατο 19 Μαϊου

D16 / Variation Zero / The Dead Dranks / I Will Never. Again

Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)

Πόρτες: 21:00, Έναρξη: 21:30, Είσοδος: 5 ευρώ

Event link

Μία χορταστική βραδιά με ακουστικό/folk rock, garage και punk rock στο Death Disco το Σάββατο 19 Μαϊου. Η Nadia Drogouli με το υπέροχο ακουστικό της project I Will NEVER. AGAIN, έκρηξη αδρεναλίνης και μελωδίας από τους The Dead Dranks, το punk'n'roll στα καλύτερα του από τους Variation Zero και ένταση, δύναμη και punk rock μελωδίες από τους D16 

D16

Οι D16 είναι ένα female fronted συγκρότημα από την Αθήνα. Μελωδικό punk rock, απλότητα, ένταση, 3 ακκόρντα, distortion και ο ρομαντικός συνδυασμός του rock n roll με τον punk ήχο όπως τον καθιέρωσαν στον κόσμο και στοίχειωσαν για πάντα την εφηβική τους ηλικία οι Ramones. Με ένα E.P σε κυκλοφορία από τα τέλη του 2015 και με την πρόσφατη κυκλοφορία του L.P "Fly Buzz", οι D16 γιορτάζουν το release του δίσκου τους με την καλύτερη παρέα! 

d16.gr
d16band.bandcamp.com

Variation Zero

Οι Variation Zero είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζει να ασχολείται με το αγγλόφωνο punk'n'roll. Αποτελούνται από τρία μέλη. Κυκλοφόρησαν ένα demo EP το 2011 και το 2014 ένα full length δίσκο με τίτλο "full ahead" με diy παραγωγή και είναι ολόκληρος ανεβασμένος για ακρόαση στο:

variationzero.bandcamp.com/releases

The Dead Dranks

Οι The Dead Dranks είναι μια μπάντα από την Αθήνα η οποία σχηματίστηκε το 2005. Ξεκίνησαν να παίζουν ως τρίο αλλά ύστερα από κάποιες αλλαγές μελών κατέληξαν στο σημερινή τους σύνθεση, η οποία αποτελείται από τους:

Soto Gem : φωνή, κιθάρα
Tony : κιθάρα, φωνητικά
Pol Jag : μπάσσο 
Akis : τύμπανα

Αρχικά εμπνεύστηκαν από κλασσικές rock ‘n’ roll μπάντες όπως οι Ramones, οι Stooges, οι Social Distortion, οι Wipers κλπ. αλλά ο ήχος τους στην πορεία επηρεάστηκε από διάφορα παρακλάδια του rock ‘n’ roll όπως το garage punk των 60s, το punk rock, η rock σκηνή της Αυστραλίας, το post punk και γενικά από οτιδήποτε τους εκφράζει στη μουσική ανεξαρτήτως συγκεκριμένου ιδιώματος.

Έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες γνωστές σκηνές της Αθήνας όπως το Gagarin 205, το An club, τo Κύτταρο, το Six Dogs, το After Dark, το Rodeo κλπ. ενώ έχουν συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις αλληλεγγύης που έχουν κατά καιρούς διοργανωθεί στην Αθήνα. Επίσης, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αρκετές σημαντικές μπάντες της εγχώριας rock σκηνής όπως οι Last Drive, τα Αρνάκια, οι Panx Romana κλπ. Η σημαντικότερη μέχρι τώρα στιγμή τους ήταν όταν άνοιξαν τη συναυλία των punk θρύλων Buzzcocks στο Κύτταρο.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν ηχογραφήσει αρκετά demo ενώ το 2013 μπήκαν στο στούντιο και ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο album τους το οποίο και κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου 2016.

thedeaddranks.bandcamp.com
youtube.com/user/DeadDranksofficial

I Will NEVER. AGAIN

Το σόλο μουσικό project της Nadia Drogouli που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού στην άμμο των παραλιών και τα τσιμέντα της πόλης. Με ακουστικό πάντα ήχο μιας κιθάρας και μιας φωνής προσπαθώντας να δώσει ένα πιο folk rock/acoustic punk στοιχείo στα κομμάτια του project με βασικές επιρροές των αγαπημένων Dead Moon & Chuck Ragan.

youtube.com/channel/UCcEC-QXQika4Y8mcvco2X1Q/videos

  • SHARE
  • TWEET