Skyclad, Murder Angels, Stormbringer, Take Cover Motherfuckers

Λάρισα @ Larisa Sports Center

Συγκροτήματα Skyclad, Murder Angels, Stormbringer, Take Cover Motherfuckers
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Larisa Sports Center
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10,12,15 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Snuff Tobacco Stores, Stones Rock Bar, Βier station
Διοργανωτής

Skyclad/Murder Angels/Stormbringer/Take Cover Motherfuckers

Πέμπτη 20 Απριλίου Λάρισα - Larisa sports center

Fb event

Τιμη εισιτηριου:
Τα πρωτα 50 κοστιζουν 10 ευρω.
Τα υπολοιπα 50 κοστιζουν 12 ευρω.
Υπολοιπη προπωληση/ταμειο 15 ευρω.

Προπωληση εισιτηριων: Snuff Tobacco Stores - Stones Rock Bar - Βier station.

After Party at Stones Rock Bar.

Πορτες 19:30 - Firts Band 20:00

Οι Skyclad, το συγκρότημα θρύλος που "γέννησε" το folk metal για πρώτη φορά στην Λάρισα την Πέμπτη 20 Απριλίου στο Larissa Sports Center.

Με νέο album στις αποσκευές τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου και σηματοδοτεί την επιστροφή του κιθαρίστα Dave Pugh στο πλευρό του ηγέτη της μπάντας Steve Ramsey.Μαζί είχαν συνθέσει τους αξέχαστους ύμνους των πρώτων τους album τα οποία σάρωναν πρωτιές τη δεκαετία του 90.Με τo headline show τους στο Up The Hammers αλλά και τις προ τριετίας εμφανίσεις τους σε Αθήνα&Θεσσαλονίκη να σβήνουν κάθε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Kevin, ο οποίος έχει αναλάβει τα φωνητικά τα τελευταία 15 χρόνια,έρχονται να δώσουν ένα αξέχαστo show.

Οι Murder Angels απο τη Λαρισα μολις κυκλοφορησαν το ομωνυμο ντεμπουτο τους.Εχουν δωσει σημαντικες συναυλιες στην μεχρι τωρα πορεια τους και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο διπλα σε ονοματα οπως Helstar - Manilla Road και πολλα αλλα,αφηνοντας σε ολα τους τα live τις καλυτερες εντυπωσεις.

Οι Stormbringer απο τον Βολο ιδρυθηκαν το 2006 και μετα απο αρκετο καιρο απουσιας ξαναβρισκονται στη Λαρισα να μας παρουσιασουν τραγουδια απο το ντεμπουτο αλμπουμ τους που ειχε κυκλοφορησει απο την Eat Metal Records με τιτλο "Among The Flames Of War" και απο το ep τους που ειχε βγει το 2013 με τιτλο Further Beyond.Εχουν σχεδον ετοιμη και την δευτερη ολοκληρομενη τους δουλεια που αναμενεται μεσα στη χρονια.

Οι Take Cover Motherfuckers ειναι ενα νεοσυστατο γκρουπ διασκευων απο τη Λαρισα και θα ειναι το opening act της συναυλιας παιζοντας αγαπημενες διασκευες.

  • SHARE
  • TWEET