Norma, The Thick Smoke Underground, Αστείοι Αστοί (unplugged)

Αθήνα @ After Dark

Norma, The Thick Smoke Underground, Αστείοι Αστοί (unplugged) Αθήνα @ After Dark
Συγκροτήματα Norma, The Thick Smoke Underground, Αστείοι Αστοί (unplugged)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος After Dark
Διεύθυνση Διδότου 31 και Ιπποκράτους
Τηλέφωνο 210-3606460
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

“O TEMPORA, O MORES” TOUR

NORMA Live @ ΑΘΗΝΑ, AFTER DARK Live Stage 
Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 / ώρα 22:30
Special Guests: The Thick Smoke Underground / Αστείοι Αστοί (unplugged) / JOHN T (dj set & projections)

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, συμπληρώνουν 10 χρόνια στη σκηνή και μετά τη κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES» συνεχίζουν την περιοδεία παρουσίασής του.

Βγαίνουν στο δρόμο και ανεβαίνουν στο πάλκο με την αυθεντική και ανανεωμένη ηλεκτρική μορφή τους παρουσιάζοντας ζωντανά τα τραγούδια από το ολοκαίνουριο album τους (O TEMPORA, O MORES), κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ /ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ), καθώς και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνόφωνη ροκ σκηνή σε ένα εκρηκτικό live γεμάτο ενέργεια και ρυθμό. Το line up και ο ήχος των NORMA εμπλουτίζεται και δυναμώνει και πλέον, με τρεις ηλεκτρικές κιθάρες επί σκηνής, τα τραγούδια αποδίδονται όπως ποτέ άλλοτε.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας παρουσίασης του «O TEMPORA, O MORES», η Αθήνα, όπου οι NORMA επισκέπτονται το φιλόξενο θρυλικό AFTER DARK Live Stage (Ιπποκράτους και Διδότου 31) και εμφανίζονται ζωντανά την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.

Το φεστιβαλικό σκηνικό της συναυλίας συμπληρώνουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι των NORMA. Θα εμφανιστούν κατά σειρά οι εξαιρετικοί Αθηναίοι ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΣΤΟΙ στην ακουστική (unplugged) μορφή τους που θα παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο EP τους με τίτλο «ΠΡΩΤΗ ΡΩΓΜΗ» και θα ακολουθήσουν οι επίσης ανερχόμενοι Αθηναίοι hard rockers THE THICK SMOKE UNDERGROUND παρουσιάζοντας δείγματα της επερχόμενης δισκογραφική δουλειάς τους. Τέλος, πίσω από τα decks και τα projections θα είναι ο γνωστός μουσικός παραγωγός John T (Γιάννης Τάσιος) για ένα δυνατό Warm up & After live set.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30. Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ.

Πρόγραμμα:
22:30 – 23:00  Warm Up set by John T
23:00 – 23:30  Αστείοι Αστοί (Unplugged)
23:40 – 00:25  The Thick Smoke Underground
00:30 – 02:00  NORMA 
02:00 -  ...       After Live Set by John T

Ο δίσκος των NORMA "O TEMPORA, O MORES" κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και από όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (itunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.

Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι η συμμετοχή και ερμηνεία του εμβληματικού Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή των θρυλικών ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, στο τραγούδι «ΑΡΝΗΘΕΙΣ» σε απόδοση στίχων του ποιήματος «Che fece… il gran rifiuto» του Κ.Π. Καβάφη.

Οι NORMA είναι:
Θοδωρής Τσιρώνης – Κιθάρες, Φωνή
Γεωργία Μάντζιου – Μπάσο
Κώστας Μπέλλος – Κιθάρες
Στέφανος Χρηστίδης – Κιθάρες
Χρήστος Παπαγιαννόπουλος – Τύμπανα
Samples/Engineering – Όθων Παπαδόπουλος

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των NORMA, ακούστε και κατεβάστε τη μουσική τους, δείτε τα video clips και ενημερωθείτε για τα νέα και τις συναυλίες τους:

normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
soundcloud.com/norma-the-band
facebook/NormaTheBand
facebook/Norma Ioannina
youtube.com/NormaTheBand
noisyland.gr

  • SHARE
  • TWEET