Μάνος Αλιγιζάκης

Αθήνα @ After Dark

Συγκροτήματα Μάνος Αλιγιζάκης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος After Dark
Διεύθυνση Διδότου 31 και Ιπποκράτους
Τηλέφωνο 210-3606460
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Μάνος Αλιγιζάκης την Παρασκευή 25 Μαρτίου επιστρέφει για ένα ακόμα Live στο ιστορικό stage του After Dark

Γράφει σε ελληνικό στίχο, αγαπάει τον ηλεκτρισμό και το progressive στον ήχο, με παρόντα κάπου πάντα το πιάνο ή το κλαρίνο άλλοτε σε διακριτικό και άλλοτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα τραγούδια του είναι σε ελληνικούς δρόμους, με παραδοσιακά ή και λαϊκά στοιχεία, και πάντα με μια ηλεκτρική ροκ ένταση στο φόντο και έχουν καταφέρει να έχουν δικό τους προσωπικό και ιδιαίτερο ύφος.

Ο ίδιος είναι επίσης ιδρυτικό μέλος των Salonumuz klimalidir. Από το 2007 έχει δώσει συναυλίες με τους Salonumuz ή σαν solo artist, σε γνωστά venues εκτός και εντός Αθηνων όπως: σταυρός του νότου, after dark, six dogs, AN, κύτταρο, Romantso,. Έχει επίσης συμμετάσχει σαν support act σε φεστιβάλ όπως το Αντιρατσιστικό, LegalizeIt, Ευρωπαϊκη Μέρα Μουσικής@Τεχνόπολις. Τον Νοέμβριο του 2014 ολοκλήρωσε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο σε δικούς του στίχους και μουσική ο οποίος ονομάζεται Sapiens σε παραγωγή Νίκου Ottomo Αγγλούπα. Το καινούργιο LP του με τίτλο "τα ξενοδοχεία"  ηχογραφήθηκε τον Δεκεμβριο του 2015 στo Fab Liquid Studio με μηχανικό ήχου τον Νικο Ottomo Αγγλούπα.

Στον After Dark θα παίξει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο,  από το LP των Salonumuz Klimalidir, κάποιες επιλεγμένες διασκευές,  και φυσικά όλα τα τραγούδια της καινούργιας του δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάϊο.

Παίζουν
Κρίτων Μπελώνιας, drums
Πάνος Λιάπης, ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Πατρώνας, ηλεκτρικό μπάσο
Μάνος Αλιγιζάκης, πιάνο, organ, κλαρίνο, τραγούδι

Ο πρώτος δίσκος διατίθεται δωρεάν στο http://goo.gl/jNH0vI
και κυκλοφορεί επίσης στα Deezer, Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play και Amazon.

https://aligizakismanos.bandcamp.com
https://el-gr.facebook.com/aligizakisManos

Παρασκευή 25 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 23:30 
Είσοδος: Ελεύθερη
After Dark

  • SHARE
  • TWEET