Tidal Dreams, Achelous

Αθήνα @ The Crow

Tidal Dreams, Achelous Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Tidal Dreams, Achelous
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

"HELLENIC WARRIORS ATTACK"
TIDAL DREAMS - ACHELOUS LIVE
Κυριακή 7 Φεβρουάριου - The Crow Club
https://www.facebook.com/events/450965211757300/

Οι Tidal Dreams και οι Achelous δύο από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες του κλασικού heavy metal  της εγχώριας σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα live στις 7 Φεβρουαρίου στην σκηνή του The Crow Club (Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου).

Tidal Dreams
Οι heavy-power metallers Tidal Dreams ξεκινούν δυναμικά τη νέα χρονιά εμφανιζόμενοι στη σκηνή του THE CROW CLUB την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου!

Η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studio ετοιμάζοντας τον διάδοχο του πολύ δυνατού ντεμπούτου της "Once Upon A Tide" κι έχοντας στις αποσκευές της το video clip του νέου της single "Fight For Thee" άλλα και ορισμένες φανταστικές live εμφανίσεις με αποκορύφωμα την τελευταία του 2015, στο πλευρό των Εξόριστων, υπόσχεται ένα live στα ίδια υψηλά στάνταρ.

https://www.facebook.com/tidaldreams
https://tidaldreams.bandcamp.com/

Achelous
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι εκπληκτικοί Achelous! Έχοντας στο ενεργητικό τους το demo "Al Iskandar" του 2014 και το ep  "The Cold Winds Of Olympus" του 2015, συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά με την προηγούμενη χρονιά, ετοιμάζοντας το νέο τους video clip και έχοντας ξεκινήσει ήδη την προπαραγωγή του πρώτου τους full length album.

https://www.facebook.com/Achelous-226987220830466/timeline

Oι δύο μπάντες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κλασικό heavy metal και εκπλήξεις η οποία θα αφήσει ικανοποιημένο κάθε οπαδό. 

Be There!!!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: 5 ευρώ.

  • SHARE
  • TWEET